Салон за красота в кабриото DS3

Лимитираната серия Givenchy Le MakeUp DS3 е най-дамският автомобил

Понятието „дамска кола” едва ли приляга толкова добре на друг автомобил, както на най-новата лимитирана серия Givanchy Le MakeUp. Този кокетно напудрен вариант се появява в гамата на DS3 - един стилен и достатъчно ефектен модел дори в базовото си изпълнение.

Отскоро DS се отдели от Citroen и се обособи като самостоятелна луксозна марка, а ето че вече прави първите си стъпки към обогатяване на предложенията за купувачите. Екстравагантните френски дизайнери са поработили със специалистите по висша мода, козметика и парфюми от Givenchy за създаването на идеалния превозвач на нежния пол. Ето го и него. Ослепителен в белия цвят на каросерията, боядисана със структурен лак и декорирана с лилави огледала и контури на покрива плюс логото на Givanchy върху вратите. Седалките са облечени в първокласна черна кожа, а таблото е в най-женския цвят - розово. В специално отделение в подлакътника между предните седалки се намира комплект гримове на козметичната марка, който съдържа спирала Noir Couture, пудра за лице Prisme Visage, червило La Rouge и ексклузивен лак за нокти в същия лилав цвят Whisper като външните огледала. Огледалата в сенниците зад челното стъкло се осветяват от LED светлини, така че дамите на предните седалки могат да се разкрасяват с гримовете, преди да слязат от колата или щом се качат в нея.

Серията DS3 Givanchy Le MakeUp включва най-богатото ниво на оборудване с дигитално радио, 7-инчов дисплей, навигация, парктроник, автоматични чистачки и светлини, електрически огледала и др. Автомобилът стъпва по асфалта върху „високи токчета” – красиви 17-инчови алуминиеви джанти. Двигателите за някои дами едва ли са по-важни от гримовете, но все пак трябва да знаят, че имат на разположение модерните бензинови турбомотори с три цилиндъра, които генерират 110 и 130 конски сили и се комбинират с механична или автоматична трансмисия. С тях няма да им се налага да спират често на бензиностанции и ще имат повече време да прекарват пред огледалото с червило в ръка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили