Звезди, които не изглеждат на възрастта си

Гуен Стефани

Холивуд е място, където повечето хора не изглеждат на своите години. Тийнейджъри приличат на 30-годишни, а пък тези над 50-така пък точно обратното. Остаряването по принцип е страх главно за жените, но в предстоящият списък ще ви представим звезди, които сякаш да отпили от „фонтана на младостта“. Все пак трябва да отбележим и невероятният талант на плеядата от гримьори, които се грижат за външният им вид.

От друга страна ще обърнем внимание и на другата крайност – талантливи момичета, които изглеждат шокиращо по-възрастни, отколкото всъщност са.
Няма как да не бъде спомената певицата Адел. Невероятният й глас не отговаря на телосложението й. За крехките си 28 години, англичанката има 10 награди „Грами“, роди и дете. Може би заради това изглежда по-възрастна отколкото е наистина.

Друг шокиращ пример е едва 18-годишната Бела Торн, която става известна със сериалите „The duff and Blended”и „Scream”. Може би заради ролите й на по-зряла жена в споменатите поредици оставят впечатлението, че тя е прехвърлила 30-те години, но всъщност тя е в „абитуриентска възраст“. Зашеметяваща й кариера продължава да се развива и очакваме в бъдеще да я виждаме в мащабни холивудски продукции и разбира се – нови разходки по червения килим.

Актуалните звезди на Холивуд

Марго Роби

Светът се влюби в австралийската богиня след ролята й в култовия филм „Вълкът от Уолстрийт“. Всички говориха не само за нейната красота, но и всъщност колко годишна е тя. Наскоро красавицата навърши 25-годишна възраст, което означава, че на снимките на лентата с Леонардо Ди Каприо е била едва на 21. Излъчването й напомня за „стария Холивуд“, отбелязват светските журналисти.

София Вергара

Колумбийката е несъмнено една от най-сексапилните жени в Холивуд. Звездата от хитовия сериал „Модерно семейство“ показва на жените, че не е трудно да бъдеш сексапилна и след 40-те. Латино красавицата без никакво притеснение говори за своята възраст (43 години). Можем само да завиждаме на новият й съпруг.

Дженифър Анистън

Невероятната поп-културна икона е на още по-невероятните 47 години. Очарователната актриса никога не е изглеждала по-добре и кара дори 20-годишните момичета да се чувстват неуверени. Все пак трябва да се отбележи, че не само гените й помагат да се разхубавява, но и стриктната диета, която спазва.

Сандра Бълок

Не много звезди могат да се похвалят с външния вид и формата на любимката ни от „Скорост“ Сандра Бълок, която е на...внимавайте – 51 години! Тя, както колежката си Анистън, изглежда, че се подмладява с всяка година. Признава, че любимото й физическо натоварване е да гони малкият си син по тревата пред имението си в Лос Анджелис.

Кейт Ъптън

Тя е от жените, които просто лъхат на секс. За това (очевидно), допринася и огромният й естествен бюст. Ъптън е истинска жена от главата до петите и може би заради това има създава впечатлението за по-зряла възраст. В момента тя е една от най-горещите звезди и получи роля във филма „The other woman”, в който ще си партнира с Камерън Диас.

Топ 4 на не остаряващите

Синди Крауфорд

Несъмнено тя е една от най-култовите актриси и модели на всички времена. Нейната естествена красота води до нейният естествен успех в Холивуд. Чарът и излъчването й стават все по-завладяващи във времето. За нея се отнася максимата, че „хубавото вино става още по-хубаво с годините“. Нейните 50 никак не й личат.

Дженифър Лопес

Момичето от гетото на Бронкс успява да се изкачи до върховете на музикалната и филмовата индустрия. 46-годишната латино звезда се гордее със своя изваян задник далеч преди това да стане запазена марка на Ким Кардашиян. Джей Ло изглежда на 26 и нито ден повече.

Кайли Дженър

Тъжно е да се отбележи, че най-малката от т.нар клан „Кардашиян“ е едва на 18-години. Тя спокойно може да мине за над 30-годишна жена. Дали това се дължи на твърде много й пластични операции, които (защо ли) си извършва още от 16-годишна. Все пак си мислим, че до няколко години тя ще се развие напълно и разликата между външния й вид и реалната й възраст няма да са толкова шокиращи.

Кристи Бринкли

Никой не може да даде на супер модела от 80-те години Кристи Бринкли цели 61 години. Зашеметяващото е, че тя е на модния подиум едва от 21-годишна, което прави присъствието й под прожекторите цели 4 десетилетия. Бринкли обяснява, че ключът към красотата й се крие в...непрекъснатото ядене!

Русата красавица

Гуен Стефани

Трудно е човек да повярва, че изящно момиче като Гуен Стефани е майка на три деца и вече е на 46-годишна възраст. Певицата и модна икона, както и съдия в американското риалити предаване The Voice, вече е в „бизнеса“ от 30 години. Перфектната й кожа и тяло оставят впечатлението, че миньончето е на не повече от 18-годишна възраст. Надяваме се връзката й с Блейк Шелтън да допринесе допълнително за нейното подмладяване.

Снимки: Therichest.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл