Най-зловещите места в Англия

Имението Удчестър Меншън - Снимка: Wikipedia, Автор: Matthew Lister

Англия е известна със своите обладани къщи още от Средновековието и доста паранормални неща се случват на тези места. А там има какво да се види, дори да не успеете да зърнете нещо свръхестествено.

Вижте едни от най-зловещите места в Англия, по информация от "Дарик".

Замъкът Чилингъм

Замъкът Чилингъм е построен през XII в. и е познат със своите истории за духове. В момента е туристическа атракция, която предлага близка среща с духовете за любителите на адреналина. Посетителите се стряскат от обитателите на замъка, които включват синьо момче, измъчвано дете, духът на Лейди Мари. Няколко екзекуции са се случили в този замък през Средновековието. Призраците не се виждат, а се помирисват.

Салмсбъри Хол

Салмсбъри Хол също е средновековен замък, който е обладан от духът на Лейди Дороти Саутуорт и други измъчвани души. Замъкът е едно от избраните места на известното телевизионно шоу „Ловци на духове". Знае се, че има някои духове, които са заснети с камера в замъка.

Кулата на Лондон

Кулата на Лондон не може да не влезе в тази класация, тъй като е известна с големия бой екзекуции извършени зад тези стени. Кулата Уейкфилд е обладана от Хенри VI. На годишнината от неговата смърт, той може да бъде забелязан около кулата. От друга страна бялата кула е обладана от Бяла дама, която е видяна да помахва на групи ученици. Някои казват, че нейният парфюм все още се усеща в кулата.

Имението Удчестър Меншън

Удчестър Меншън е имение в готически стил в Глостършър. Интериорът на имението не е завършен и има доста странен аспект. Посетителите често заявяват, че са виждали духове на няколко пъти, включително и фантом на конник. Някои посетители казват, че са атакувани от духовете, а някои дори колабират при вида на страшен дух.

Коментари

Задължително поле