Бирен кемп на площада в Пазарджик по време на "Евро 2016"

Площад "Константин Величков" пред Драматичния театър в Пазарджик, известен като Тортата, ще се превърне за цял месец в магнит за любителите на футбола в града и региона по време на "Евро 2016". На пъпа на Пазарджик ще бъде издигната огромна шатра, в която ще се поставят екрани и озвучаване от най-ново поколение. Те се осигуряват напълно безплатно от градската управа за периода от 10 юни до 10 юли. За любителите на футбола ще бъдат осигурени огромни количества студено пенливо пиво и вкусно хапване на достъпни народни цени, гарантират организаторите на първия по рода си Бирен кемп в Пазарджик.

От Община Пазарджик подготвя обаче нещо много повече от просто излъчване на футболните срещи от "Евро 2016" във Франция. Афишът на "Бирен кемп 2016" включва и амбициозна музикална програма. На сцената на "Тортата" редом с най-известните местни пазарджишки рок и поп банди ще се вихрят и едни от най-популярните родни музикални изпълнители начело с Дичо и "Deep Zone". Освен това ще има много игри, награди и промоции за най-активните посетители и фенове. Гостите на "Бирен кемп - Пазарджик" ще имат възможността да спечелят една от официалните топки на "Евро 2016", както и останалите над 100 награди, предвидени в рамките на игрите.

Организаторите на Бирения кемп са се погрижили да ангажират вниманието на пазарджиклии дори в дните, в които в програмата на "Евро 2016" не се провеждат футболни срещи. В тези почивни за телевизията и футбола дни ще бъдат организирани редица други забавни събития. По-интересните от тях са първият в Пазарджик "Beer Pong турнир" в партньорство с Българската асоциация по Beer Pong, турнир по "FIFA 2016" и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони