Отнеха 2 кг злато на циганка баячка Държавата води дела за имущество за над 3 млн. лв. на Маринови от Долни Дъбник

Застрахователи осъдени да платят 128 000 лв. обезщетение на ранено дете

Строят две иновативни къщи за новия кризисен център за лица в Търново Инвестицията е за 2,1 млн.лева

Силите за специални операции на България и Македония със съвместно учение през май

Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Христина Даскалова е новият зам.-председател на Апелативен съд – Велико Търново

ВСС избра нов районен прокурор на Козлодуй

Бизнесът отмени протеста срещу поскъпването на тока Той щеше да се проведе на 28 февруари т.г.

Инициатива за 130 години от създаването на Бургаската библиотека: Брандиран автобус с ликовете на родни класици пътува по линия № 9

Тръмп промени позициите си: По-строг контрол на оръжията в САЩ (ИНФОГРАФИКА) Президентът обмисля и други мерки

Москва вини Вашингтон в намеса във вота за Кремъл Много било трудно да се поправят отношенията

На 332 българи е отказано лечение в чужбина през 2017 г.

Илияна Йотова връчва български документи на сърбин, спасител от Лим

МОН предприема допълнителни мерки за олекотяване на ученическите раници

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление при строителството на оградата по границата

Бирен кемп на площада в Пазарджик по време на “Евро 2016”

Площад “Константин Величков” пред Драматичния театър в Пазарджик, известен като Тортата, ще се превърне за цял месец в магнит за любителите на футбола в града и региона по време на “Евро 2016”. На пъпа на Пазарджик ще бъде издигната огромна шатра, в която ще се поставят екрани и озвучаване от най-ново поколение. Те се осигуряват напълно безплатно от градската управа за периода от 10 юни до 10 юли. За любителите на футбола ще бъдат осигурени огромни количества студено пенливо пиво и вкусно хапване на достъпни народни цени, гарантират организаторите на първия по рода си Бирен кемп в Пазарджик.

От Община Пазарджик подготвя обаче нещо много повече от просто излъчване на футболните срещи от “Евро 2016” във Франция. Афишът на “Бирен кемп 2016” включва и амбициозна музикална програма. На сцената на “Тортата” редом с най-известните местни пазарджишки рок и поп банди ще се вихрят и едни от най-популярните родни музикални изпълнители начело с Дичо и “Deep Zone”. Освен това ще има много игри, награди и промоции за най-активните посетители и фенове. Гостите на “Бирен кемп – Пазарджик” ще имат възможността да спечелят една от официалните топки на “Евро 2016”, както и останалите над 100 награди, предвидени в рамките на игрите.

Организаторите на Бирения кемп са се погрижили да ангажират вниманието на пазарджиклии дори в дните, в които в програмата на “Евро 2016” не се провеждат футболни срещи. В тези почивни за телевизията и футбола дни ще бъдат организирани редица други забавни събития. По-интересните от тях са първият в Пазарджик “Beer Pong турнир” в партньорство с Българската асоциация по Beer Pong, турнир по “FIFA 2016” и др.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете