Дневен хороскоп на Алена за вторник, 15.10.2019

На 15 октомври 2019 да почерпят

Ново дъно: България счупи рекорд за домакинска загуба

На два пъти спряха България – Англия, гостите отказват да играят

10 ранени при сблъсъци на летището в Барселона

Английски фенове се биха на „Витошка“, има ранен

Офертите за Нова година са с 11-12% по-скъпи Хубавите места ще са разпродадени до 30 ноември

Пожар в цех за бои и химикали в Габрово

Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Заев: Правителството на Северна Македония остава посветено на Договора за добросъседство с България

Шефът на „Росатом“: Русия е готова да построи ядрена централа в Саудитска Арабия съвместно със САЩ

Гледаме малката Турна от „Майка“ в нов сериал

Двойна игра на Прокопиев с ЕВН Брокерите му спестили 87 млн. лв. на австрийското дружество при покупката на остатъка от държавния дял през 2011 г. (обзор)

Нещата според чиновниците от ЕК и по същество Право на отговор от Европейската комисия и коментар на главния редактор на "Труд"

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 15 октомври 2019

Пловдивско училище за деца с увреден слух ремонтирано с 25 000 евро от аутсорсинг фирма

На снимката от ляво на дясно: Николай Чунчуков, Ксавие Марсенак и Стефан Стоянов

Специализираното училище за деца с увреден слух „Проф. д-р Стоян Белинов“ в Пловдив бе основно ремонтирано с 25 000 евро, осигурени от аутсорсинг компанията „TELUS International Еurope“. Парите бяха инвестирани в реновиране на общежитието и училищния двор – измазване и боядисване на 18 спални и коридори, заменяне на всички осветителни тела, монтиране на нови врати, гардероби и радиатори в пансиона, боядисване на училищната ограда, боядисване на рамките за катерене и засаждане на цветя, почистване и косене на тревните площи.

Повече от 250 служители на фирмата от Пловдив и София се включиха през уикенда във второто издание на инициативата „TELUS Ден на подкрепа“ в града под тепетата. Благородната и благотворителна акция трогна ресорния за образованието зам.-кмет на Пловдив Стефан Стоянов и кмета на район „Източен“ Николай Чунчуков, на чиято територия се намира училището за деца с увреден слух, и те благодариха на президента на компанията у нас Ксавие Марсенак. В събитието в Пловдив взеха участие и повече от 50 доброволци от обществото на глухите у нас, като те запознаха присъединилите се към каузата с основите на жестовия език.

Държавният ни глава Росен Плевнелиев ще е ВИП-гост в понеделник на откриването на новия офис на „TELUS International Europe“ в Пловдив, съобщиха от аутсорсинг компанията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.