130 експерти дебатират образователната система през 21-ви век на форум под тепетата

"Образователната система през 21-ви век - иновативни подходи за качествено образование" е темата на международната конференция, посветена на необходимостта от промени и иновации в сферата на образованието, която ще се проведе на 2 и 3 юни в Пловдив. Нейни съорганизатори са фондация "Световен образователен форум България", Община Пловдив и МОН (Министерството на образованието и науката).

Сред 130-те регистрирани участници личат имената на университетски преподаватели, експерти и представители на РИО (регионалните инспекторати по образование), директори на училища и забавачки от всички области у нас.
Организаторите са подготвили динамична програма, интересните тематични панели и уъркшопи с една цел - всеки участник да се почувства част от общността на лидерите в образованието, които да работят за качествено образование и за по-доброто бъдеще на нашите деца.

Сред ключовите говорители на конференцията ще са зам.-министърът на образованието Диян Стаматов, зам.-кметът на Пловдив Стефан Стоянов, директорът на Световния образователен форум Лидия ван Рийтшот, председателите на Световния образователен форум за Великобритания Кристофър Хауърд и за България Мария Гайдарова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони