Оглеждайте се: Райън Рейнолдс, Самюъл Джаксън и Гари Олдман са в София

Ще го познаете ли, ако го срещнете из софийските улици? Това е Райън Рейнолдс, който се снима във филма „Хитмен: Бодигард“.

Три звезди идват тези дни в България, за да заснемат „Хитмен: Бодигард“. Вчера трябваше да долетят Райън Рейнолдс и Самюъл Джаксън. Те ще останат три седмици. Гари Олдман пристига тези дни, но ще привърши по-бързо работата си - за около седмица. Българските ловци на автографи ще се разминат със Селма Хайек, която също участва в лентата, но е заснела своите сцени в Лондон. Според Ярив Лернер - за нейно съжаление, тъй като много й се искало да дойде в България.

Hunter Killer - следващият проект с Джерард Бътлър, ще започне в края на юли. А междувременно до средата на юни ще бъде готов втория вариант на сценария за цар Калоян. Сценаристът Голан Рамраз работи усилено и вече е предал първият, въпреки че преди няколко седмици му се роди дъщеричка. Когато сценарият добие окончателен вид, ще го изпратим на Мел Гибсън с предложение да го режисира, обясни г-н Лернер. Следващият филм - за цар Борис, ще бъде осъществен в бъдеще.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица