Плашат с бой инспекторки, актували заведение

Унищожиха над 25 млн. контрабандни цигари и над 1,5 тона тютюн

МВнР: Към момента няма данни за пострадали българи при жп катастрофата в Турция

Президентът Радев: Има сериозни проблеми в изборния процес

Страсбургският терорист отмъщавал за „падналите в Сирия ислямски братя“

Жертвите на влаковата катастрофа в Турция станаха 9, включително трима машинисти

Гръцките земеделци загряват тракторите за Коледа

Продажбата на електронни винетки започва от понеделник

Заловиха ученичка, надраскала колата на учителка с обиди Изписала с пирон „боклук“ и „френга“

Александър Ваклин: Изтеклите разговори отразяват случилото се през април

73-годишен санданчанин преряза вените си,бил болен от рак

Бившият гл. счетоводител на Баневи в „Полимери”: Пари за заплати на работниците не са отивали за лични нужди на семейството

Две убийства за една нощ в Атина

Ирландският посланик Майкъл Форбс посети Банско

Николай Банев: Разследването е като селска вечеринка Невъзможно било в международна банка да бъдат вкарани изпрани 600 млн. евро

Порт Варна ще поеме голяма част от товарооборота между Китай и ЕС

В близко бъдеще се очаква драстично увеличаване на товарооборота между Китай и Европейския съюз, като пристанище Варна най-вероятно ще поеме голяма част от него. Това заяви Ли Гуоин, зам.-секретар на партийния комитет на китайската провинция Анхуй, на среща с ръководството на „Пристанище Варна“ ЕАД. „В момента извършваме предварителни оценки и планиране. Пристанище Варна е изключително важно за нас“, изтъкна той.

За по-малко от седмица втора китайска делегация посещава Варна. Гостите бяха приети от кмета Иван Портних, областния управител Стоян Пасев и председателя на ОбС Тодор Балабанов. Те представиха посоките за развитие на града според ОУП, с проекта за интермодален терминал, с възможностите за развитие на автомагистралите „Хемус” и „Черно море”, с условията за изграждане на втори мост над езерото и на индустриални зони, съобщиха от пресцентъра на общината. Преди няколко дни кметът на Варна посрещна официална делегация от Китай, водена от Хан Цидъ –зам.-председател на Китайския народен политически консултативен съвет и председател на Китайската народна асоциация за мир и разоръжаване.Тогава беше обсъдено и сътрудничеството с град Нинбо, който е побратимен на Варна.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.