Разкриха телефонна измама от миналия септември

Протест срещу данъчна наредба на жълтите павета

Великотърновският университет реализира амбициозен медиен проект

Хванаха администратор от прокуратурата в Търговище с 2,96 промила алкохол Срещу служителя тече бързо производство, вече е без работа

Тесен кръг близки и приятели изпращат акад. Благовест Сендов

„Опел“ блъсна пенсионер в Бургас

Нова улица и кръгови кръстовища в Бургас

Сърбия обмисля да помогне на България строежа на “Турски поток”

Девет години чества търновският клуб UN BESO

ГДБОП задържа мъж и жена за трафик на хора с цел сексуална експлоатация в Русе

Арестуваха иманяр рецидивист в Силистра

Румен Петков за предложенията за хазарта: Грубия популизъм ще го платят българите

Полицията в Казанлък влезе в ромския квартал заради замърсяване на околната среда

Антикорупционната комисия внесе иск за отнемане на имущество за близо 400 млн. лв. на Арабаджиеви

СЕМ избра Андон Балтаков за генерален директор на БНР

Слави Трифонов: КС не действа спрямо ангажимента си към българския народ, а към политическата класа

„Ако някой си мисли, че това е финалът или края, значи нещо се е объркал. Аз не излизам от мое собствено име да правя някои неща. Аз съм човек, който води телевизионно шоу в една част от живота ми – тя е професионална. В личен план аз съм гражданин. Като гражданин на тази държава имам моите права по начина, по който ми ги дава Конституцията. Понеже ги имам, ще ги използвам”, заяви Слави Трифонов пред БТВ.

Конституционният съд не действа спрямо ангажимента си към българския народ, а към политическата класа. Така Слави Трифонов коментира решението на висшите магистрати да спрат 3 от въпросите на бъдещия референдум, иницииран от „Шоуто на Слави“. По думите му постъпката е неморална и непочтена, но референдум все пак ще има.

Най-висшият съд в България се казва българският народ, той стои в Конституцията най-отгоре, каза Трифонов и допълни, че въпросите в инициирания референдум ще променят политическото статукво.

„Има конкретни шест въпроса, които са поискани от 700 хил. български граждани”, каза той. Според него решението на Конституционния съд е непочтено, неморално, унизително и долно.

„Мисля, че Конституционният съд и разни други субекти доста сериозно ме тикат към нещо, което аз се двоумя, но те са се засилили. И аз, аха да си разказвам вицове, те ми казват: Недей. Обикновено, когато човек си го проси, си го получава“, коментира още той.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.