Bookmakers BG:  Съвети и стратегии за залози онлайн

Почитателите на залози постоянно се стремят да се усъвършенстват при подготовката на своите предвиждания, за да увеличат шансовете си за печалба. За целта прочитат огромен обем от информация или търсят печеливши тактики за успешно залагане на Спортни събития. Вече не е необходимо да сърфирате в интернет пространството, за да обогатите своите знания. В онлайн платформата на BOOKMAKERS BG всичко е събрано на едно място. Потребителите на сайта ще открият важни съвети и стратегии за Спортни залози онлайн в самостоятелна секция. Освен това екипът е подготвил и ръководство за залози, което също е отделен раздел. Всичко се прави с цел да се улеснят играчите, било те с опит, или начинаещи, преди и след като направят своите залози.

Изпробваните стратегии и техники за спортни залози могат да доведат до по-повече печалби. Тук обаче ще направим едно важно уточнение - не съществува стратегия или техника, която да гарантира 100% успеваемост при залозите. Ако някой Ви твърди обратното, тогава целта му е да Ви заблуди и да се възползва от Вашите средства. Играчите не трябва да разчитат и само и единствено на късмета си. Защото при игра в сайтовете за онлайн залози, той не е достатъчен.

При спортни събития резултатите са непредвидими. Тук ще се абстрахираме от факта, че резултатите от някои спортни състезания се манипулират предварително. Именно тази непредвидимост на резултатите е важна за стратегиите, които могат да отнемат предимството на букмейкъра. Какво представляват стратегиите за залози вижте в този линк, където ще научите още как да ги използвате практично. Много от печелившите стратегии са изработени на база математика и статистика. Те са изпробвани многократно в редица различни ситуации от професионалисти, преди да се предложат на играчите. Техниките за спортни залози са изградени по опита проба-грешка. Някои от тях носят имената на шефове на казина и учени, а други са взети от икономически термини.

Най-популярните стратегии за залози са представени на страниците на Bookmakers.bg. Първо ще започнем със стратегията „Хеджинг“, която често се използва при Спортни залози. При тази стратегия играчът залага на противоположен изход на събитие, на което вече дал своята прогноза в друга колонка. Това е метод или за минимизиране на риска или за гарантиране на печалба. „Арбитражът“ е друга популярна стратегия. Тя се използва за събития, където няма равенство в крайния изход от мача. Системата представлява два или повече отделни залога, като играчът трябва да намери добри коефициенти за едно и също събитие и да заложи при различни букмейкъри. „Мартингейл“ е друга известна тактика за спортни залагания. При нея всеки следващ залог трябва да покрива загубата от предходния, т.е. да се заложат двойно повече средства за наваксване. Идеята е, че всяка серия от загуби - все някога има своя край. Препоръчително е залозите да се правят на събития с коефициенти от поне 2.00 или над тази ставка. „Критерия на Кели“ е друга популярна стратегия. При нея играчът отделя малък процент от банката си за залога. В този случай играчът сам определя коефициента за събитието, за да се изпълни правилно тази стратегия.

Изключително полезно за играчите ще бъде да се запознаят и с Ръководството за Залози на сайта bookmakers.bg. Информацията е подходяща за играчи с опит, или такива, които тепърва правят своите крачки в бетинг средата. В ръководството са събрани съвети и експертни мнения на залози на различни спортове и казино игри. Включена е важна информация за опциите и функциите, които предлагат онлайн букмейкърите. Наръчникът е в помощ на играчите, за да научат за спецификите на залозите и как да съставят план за успешни залози. Помага и за избора на подходяща стратегия за игра.

Научаването на повече стратегии за залози определено ще доведе до по-голяма увереност в играчите при изготвянето на залози. С правилно прилагане на тактиките може да постигнете висок процент на успешни залози, но винаги имайте едно на ум - няма 100% успеваемост при залозите.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове