Боримиров: Ще отговарям и за връзката с привържениците

БУЛФОТО

Новият член на Управителния съвет на "Левски" Даниел Боримиров разкри задачите, с които се захваща при завръщането си на стадион "Георги Аспарухов".

"Искам да благодаря на "Левски" за поканата и да бъда приобщен към това голямо семейство. Ще кажа ресорите, за които аз ке отговарям - ще бъда в помощ на спортно-техншческия щаб, мониторинг на ДЮШ, а също и посланик на "Левски", а също и връзката между клуба и привържениците."

На свой ред Наско Сираков също представи своя бивш съотборник и футболист: "Не знам Даниел какво не е работил в клуба. Горе-долу може да се каже, че сегашното му завръщане ще обедини всичко, каквото е правил преди. Основното е, че наистина си представяме Даниел Боримиров като лицето на клуба не само у нас, но и в чужбина. Разчитаме на сериозните връзки и авторитета в чужбина. Вече свърши една сериозна работа вчера за „Левски“. Той е свързан с най-големите успехи през този век и изключително много разчитаме, че човек като него ще намери начин да предаде част от това желание и хъс, с който той защитаваше синята фланелка, на сегашните футболисти."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ