Борислав Михайлов: Нека Стойчо Младенов не се изказва срещу БФС

Българският футболен съюз е помагал на ЦСКА в последните две години. Това заяви президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов пред БНТ.

"Много от тези 15 години Стойчо Младенов е бил в различни държави, някои от които си е тръгвал, без да разберат феновете, за да може да излезе от държавата. На Младенов мога да му кажа лично, че БФС на два пъти е взимал активно участие в проблемите на ЦСКА с лицензирането и с отношенията им към УЕФА. И двата пъти са били в полза на ЦСКА. По-рано УЕФА им даде възможност да играят в турнирите, преди това за направата на изцяло нов формат на първенството", зави Михайлов пред обществената телевизия.

Президентът на БФС също така призова старши-треньора на "армейците" Стойчо Младенов да не нагнетява напрежение с изказванията си.

"Стойчо Младенов е сериозен човек, аз го уважавам, играли сме заедно на Световното първенство в Мексико през 1986 г. Нека да не се изказва така, защото хората го харесват, феновете на ЦСКА го харесват. Няма нужда да вкарва такава анти-емоция срещу футболния съюз, защото това, което казва не е вярно", добави Борислав Михайлов.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ