Дауда Бамба: ЦСКА е един от най-добрите клубове на Балканите

Новото попълнение на ЦСКА Дауда Бамба обяви подробности за привличането си в клуба.  "Много съм щастлив, че днес подписах своя договор. Когато дойдох, нещата не се получиха така, както ми се искаше, но прекарах последните няколко седмици тук и беше много приятно. Отборът, треньорите - всички ме приветстваха и ми помогнаха с възстановяването. Чувствам се напълно добре и съм много щастлив, че съм част от отбора. През последния месец се възстановявах. Всеки ден идвах по-рано за процедурите с физиотерапевтите, с кондиционния треньор. Преминах специални тренировки, които ми помогнаха да заздравя мускулите около коляното. Това ми помогна много и съм много, много благодарен на клуба.

Чувствам, че съм готов на 100%, но не го мисля само аз - докторите, физиотерапевтите и треньорите също казаха, че съм готов, защото виждат как тренирам всеки ден. Чувствам се добре, вълнувам се, нямам търпение да играя и да се срещна с феновете.

От първия ден имам много добра комуникация с треньора. Той има страхотни идеи, много е умен, въпреки че е млад. Има невероятна визия, знае какво прави и какво иска да постигне. Разговорите с него протичат страхотно. Всеки ден ми помагаше и с възстановяването. Усмихва се, позитивен е. Разбрах, че много е държал да подпиша с отбора и съм щастлив, че успяхме. Надявам се да му се отблагодаря на терена.

След едва няколко прекарани тук дни, разбрах, че искам да остана в ЦСКА, защото е един от най-добрите клубове на Балканите и виждам, че всичко е много професионално. Хората са много мили. Просто усетих, че това е правилното място за мен. Имаше интерес от други клубове към мен, говорих отново с агента ми, но не исках и да го чуя, исках да остана в ЦСКА", каза Бамба.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ