Десподов: Ние си искаме феновете, дай Боже, да видим заря и у нас

Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов коментира равенството 2:2 със Сърбия. Десподов се разписа за 1:2 и изрази съжаление, че срещу Сърбия или Унгария отборът не успя да спечели. 

“Определено мисля, че реагирахме по по-добър начин, отколкото първо полувреме. Успяхме да овладеем емоциите си, започнахме да търсим пространствата и нещата се получиха. За съжаление, мисля, че поне в един от двата мача можехме да излезем с трите точки”, започна Десподов.

“Този въпрос трябва да го зададете към треньора. Той трябва да анализира как допускаме и къде трябва да подобрим”, каза той на въпрос дали статичните положения са слабост на отбора.

“Дай Боже, да си го пожелаем. Дай Боже, да имаме късмет и ние да видим заря на стадиона в България, след като сме се класирали на Световно или Европейско. Говорихме достатъчно след мача с Унгария. Няма какво повече да отправя като послание. Доста се изписа, доста се говори. Всеки има право да коментира и да изразява мнение. Аз казах и след първия мач, че ние си искаме феновете да идват и да ни подкрепят”, завърши Десподов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ