Джакпотът замина за Варна, в неделя нови 6 милиона търсят печеливши

В четвъртък падна джакпотът в размер на 4 193 762 лева от играта „Тото 2 - 6 от 49“, защото традицията е по празниците да се печелят големи суми. Предстоят именни дни, нов тираж и печалби, които ще достигнат 6 090 000 лева.

52-ри тираж на Българския спортен тотализатор ще се проведе в навечерието на Петровден. Това е празникът на първоапостолите Петър и Павел. Според легендата, свети Петър държи ключа от портите на Рая и е пазител на Небесния порядък. Неговият по-голям брат, свети Павел, отговаря за реда на земята. На Петровден празнуват повече от 150 000 българи.

По случай светлия празник, измежду всички залози, направени в 52-я тираж в играта „Тото 2 – 6 от 49“ ще бъде изтеглена допълнителна печалба - автомобил „Форд Екоспорт“!  Отделно 3 000 000 лева в играта „Тото 2 - Зодиак“ вече твърде дълго чакат своя печеливш.

Джакпотът в играта „Тото Джокер“ ще достигне 40 000 лева. Наградният фонд в играта „Втори тото шанс“ на „Тото 2 - 6 от 42“ ще бъде 80 000 лева и за да го спечелите не ви трябва допълнителен залог. Изберете вашите любимите числа в най-близкия тото-пункт или онлайн на www.toto.bg.

Всъщност неделя е един от най-любопитните народни празници – Видовден. Тогава „пакостните сили“ са в стихията си, затова препоръката е да не се работи. Точно на този ден нищо лошо няма да ви се случи обаче, ако играете в моментните лотарийни игри. Ето две от многото възможности. Подарете на някой Иван или Иванка, Павел или Павлета талон от играта „Честит празник“. С него вашият приятел може се спечели 20 000 лева. Вие самият може да нанесете „Големият удар“ като си купите талон точно от тази игра, където може да спечелите 100 000 лева или лек автомобил.

Участвайте често, залагайте с чувство, изживейте своето чудо. С игрите на спортния тотализатор всеки ден е празник!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото