До 50% отстъпки за смарт устройства от А1 в месеца на любовта

Денят на влюбените отмина, но какво по-хубаво от това да удължим празника и да наречем целия месец февруари – месецът на любовта. Независимо дали за закъснял израз на обич, или за лична употреба, в онлайн магазина на А1, до края на февруари, всеки може да се възползва от намаления с до 50% на редица смарт устройства. Сред тях са както топ модели, така и устройства от средния клас. С намаление се предлагат и слушалки, и таблети.

 Телефони от бъдещето:

Време е за 5G телефон. За хората, които държат да са на „гребена на вълната“ в технологично отношение, смартфонът трябва да поддържа мрежата от ново поколение.  5G мрежата на А1, единствената у нас, която предлага истинско 5G изживяване на 5G честоти и с 5G скорости. За да ги изпробват още сега, потребителите могат да да поръчат с 10 и съответно 15% флагманите Samsung Galaxy Note20 Ultra и Huawei P40 Pro с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL. Това е значително сериозна отстъпка, това са Предвид, че те са устройства от високия клас, отстъпката изглежда доста атрактивна.

Бюджетни решения:

За хората, които предпочитат бюджетен вариант, отлично предложение е Motorola Moto E7, който идва с антибактериален почистващ спрей за екран. Освен, че комплиментът е напълно в тон с продължаващите противоепидемични мерки, устройството е и с най-голяма отстъпка при покупка с А1 ONE Unlimited 2XL – цели 50% от редовната цена.

За почитателите на технологичните иновации, интересен вариант е и първият телефон с вградена камера под дисплея т  Онлайн магазинът на А1 е идеалното място за тях, тъй като  компанията е първият телеком не просто в България, но и в Европа, който предлага иновативния ZTE Axon 20. А1 сега намалява цените му с 20 процента с тарифен план A1 ONE Unlimited 2XL. Този смартфон също идва в комплект с външна батерия ttec и практични безжични слушалки. Намаления има още за новите модели на А1 Аlpha 20, Nokia и Xiaomi, а пълния списък с атрактивни предложения е достъпен на А1.bg.

Време е за безжични слушалки:

Ако все още слушате музика или говорите по телефона със старите си слушалки, сега имате чудесната възможност да преминете към безжични. Apple AirPods Pro, Apple AirPods 2, както и FreeBuds 3i на Huawei се предлагат с до 20% отстъпка и в комбинация с тарифен план от А1.

Още нямате таблет?

Във времената на социална изолация таблетът се превърна в необходимост и незаменим помощник вкъщи – както за забавления, така и при домашното обучение. До края на февруари десет инчовите Lenovo Tab M10 HD, в комплект с универсален стилус и Samsung Galaxy Tab A7 могат да бъдат закупени с намаления от 15% с двугодишен абонамент за тарифен план A1 Surf M.

Безплатна доставка

И най-хубавото в месеца на любовта е, че независимо къде в България се намирате, можете да се възползвате от  специалните цени от февруарската кампания на А1, които важат само при покупка онлайн и в комбинация с нов, или подновяване на съществуващ тарифен план от телекома.

Освен, че пазаруването онлайн винаги е по-лесно и удобно, вашият подарък ще пристигне с безплатна доставка, благодарение на А1.

Коментари

Задължително поле