Доминик Янков: Готови сме за победа срещу Брага (видео)

Доминик Янков коментира пред клубния сайт на „орлите“, че шампионът на България ще стигне до победа в домакинството си на Брага в груповата фаза на Лига Европа.

„Готвим се по най-добрия начин. Имаме още два дни да си кажем каквото трябва и смятам, че сме готови“, каза той преди мача с Брага, като допълни: „Отборът им е доста силен, както и другите отбори в групата. Доста са равностойни всички. Ние трябва да се подготвим по най-добрия начин и да спечелим мача. Групата е равностойна. Мач с мач не си прилича. Ние трябва във всеки мач да сме на 100 % и да изчистим грешките си. Ние мислим мач за мач, не мислим кое гостуване ще е по-тежко. Първо трябва да си свършим работата в четвъртък и тогава ще мислим за следващия мач“, допълни Янков, като по повод досегашните мачове на „орлите“ в групите на Лига Европа заяви: „Според мен можехме да вземем повече точки от досегашните мачове. Трябва да изчистим грешките ни и да сме по-концентрирани, за да вкарваме, да завършваме с гол. Смятам, че само по-този начин можем да спечелим“.

„Шансовете ни все още са добри. Имаме още мачове. Както казах, ние мислим мач за мач и затова в четвъртък трябва да излезем и да спечелим. За мен няма проблем да играя много мачове начесто. Аз съм млад футболист. Гледам да се възстановявам по най-добрия начин и затова няма никакъв проблем за мен. Той не пропусна да говори и за представянето на Лудогорец в efbet Лига: „Тази година има доста голяма конкуренция, но според мен, ние трябва да излизаме и да побеждаваме във всеки мач. Ако си свършим нашата работа и няма да имаме проблем. Ние прави добра крачка напред с много млади футболисти. Настроението там винаги е добро и се надявам с тези футболисти да надграждаме за в бъдеще“, каза Янков по повод националния отбор.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ