Eвропарламентът реши да задейства наказателна процедура срещу Унгария Може да лиши страната от правото й на глас в ЕС

С 448 гласа „за“, 197 „против“ и 48 „въздържал се“ Eвропарламентът реши да задейства наказателна процедура срещу Унгария, която може да лиши страната от правото й на глас в ЕС.

Докладът на евродепутата Юдит Саржентини от „Зелените“ изброява „безпокойства“ за функционирането на конституционната и изборна система, независимостта на съдебната власт, корупцията и конфликтите на интереси, различни индивидуални свободи, както и правата на бежанците.

За да влезе в сила, мярката трябва да бъде одобрена единодушно от Европейския съвет.

На пресконференция в Страсбург снощи унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че представители на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) в ЕП, изготвила доклада срещу Унгария, никога не са стъпвали в страната и никога не са се допитвали до унгарския народ.

Битката срещу унгарския премиер Виктор Орбан е поведена от Джордж Сорос и либералното крило в ЕП, заяви вчера пред “Труд” евродепутатът Ангел Джамбазки (ЕКР/ВМРО).

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Още по темата

 1. Атаката срещу Орбан провокирана от Сорос ЕП може да поиска отнемане на правото на глас на Унгария

 2. Виктор Орбан: Европа е подложена на миграционно нашествие, което ще ни превърне в малцинство

 3. Виктор Орбан – Противоречивият

 4. Виктор Орбан обяви Унгария за „последния бастион срещу ислямизацията в Европа“

 5. Унгарският премиер пак взе на мушка милиардера Виктор Орбан в нов сблъсък с Джордж Сорос Спецслужбите на Будапеща са готови с доклад за дейността на US финансиста в Европа

 6. Конфликтът между Брюксел и Будапеща се разгаря все повече EС предупреждава Унгария

 7. Имало потребност от институции, възпитаващи младите в "ценностите на свободата и демокрацията" „Зелените“ предлагат България да „подслони“ забранения в Унгария университет на Сорос

 8. Виктор Орбан: Торбаланът на Брюксел

 9. Будапеща: Джордж Сорос плаща на мигрантите

 10. Виктор Орбан – неудържимият провокатор

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

 1. Унгария чрез своя президент се обяви против ислямизацията на Европа, против Джордж Сорос, който поддържа мигрантската вълна. Две трети от евродепутатите, с това гласуване и на практика доказват че са за ислямизирането на нашия континент, за джендърството, против вековните традиции и морал. Много интересно е как са гласували нашите представители? Онези които сме изпратили там с наш избор и които знаят чувствата и настроенията на българския народ.

 2. хм… в предишни съобщения пишеше, че е необходимо мнозинство от 2/3.
  доколкото виждам, 448 не е 2/3 от 693.
  инак всеки нормален човек, гледайки зеленото животно джудит, вижда що за същества командват в ес.
  как гласуваха нашите представители?!
  пп. винаги съм казвал, че подкрепата за предложение на германски и подобни изроди е национално предателство!

 3. Не сме съгласни с това решение !

 4. Мракобесието в ЕС ние го изпитваме на собствен гръб вече 11 години. Всички българи се надяваха а светло бъдеще в ЕС, а се натресохме на мизерия, нищета, диктатори. ЕС трябва да бъде закрит. А и по всичко се вижда, че ЕС е проект на САЩ, защото точно от там командорят целия съюз. От СССР и СИВ се отървахме и се натресохме на диктатурата на САЩ.

 5. На който не им отърва да се махат от ЕС, никой не ги е карал насила да са членки на ЕС

  1. да е имало референдум?
   факт е, че станахме насила заради им6ецили като теб….

 6. ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ С ПОДХОДА СИ КЪМ УНГАРИЯ ПРАВИ ГОЛЯМА ГРЕШКА. УНГАРИЯ ЩЕ НАПУСНЕ СЪЮЗА, ПОСЛЕ ПОЛША И ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАЧАЛО НА РАЗПАДА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. НЕ МОЖЕ СОРОС С ПОСТАВЕНИ, КУПЕНИ ЛИЦА ДА СЕ НАМЕСВА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ВСЯКА СТРАНА. ВСИЧКО НАЙ-ЛОШО В ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА СЪЮЗА ИДВА В НАШИТЕ СТРАНИ СЪС ЗАКОНИ КОИТО ЕВРОПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВА, КАТО НАПРИМЕР: КРАСТАВИЧКИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИДЕАЛНО ПРАВИ И НЕ ПО-ГОЛЕМИ ОТ 10 САНТИМЕТРА, СИГУРНО ЗА ДА МОЖЕ НЯКОИ СЕКСУАЛНО ОТКЛОНЕНИ ДА ГИ ПОЛЗВАТ ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА СЕКСУАЛНИТЕ СИ НУЖДИ. ДА, АМА НЕ! ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ИЗКРИВЕНО ЕВРОПЕЙСКО ПОВЕДЕНИЕ В ПАРЛАМЕНТА.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.