Малтийските военни спасиха повече от 200 мигранти

Емилия Кларк: Нямам време за връзки Актрисата от „Игра на тронове” не се смята за фатална жена

6 547 деца са били записани в детските градини в област Велико Търново през учебната 2018/2019 г. Педагогическият персонал, зает в детските градини, е 601 души

Най-малко 19 ученици са загинали при пожар в Индия

Мъж преби и ограби 77-годишен жител на Червен бряг в дома му

Мария Илиева и Любо Киров предизвикаха фурор в Благоевград

Почивка за стомаха

Доналд Тръмп пристигна на посещение в Япония

36-годишен мъж е загинал при пожар в Плевенско

МВнР: Няма български граждани сред пострадалите след експлозията на пешеходната улица във френския град Лион

Военен хеликоптер катастрофира в Афганистан

„Отмъстителите: Краят” диша във врата на „Аватар” С над 2,6 милиарда долара глобални приходи

Планински спасители намериха деца в добро здравословно състояние, изгубили се в Лозенска планина

Касовият бон от скандалния ресторант на остров Миконос се оказа редовен

Апаши се спасяват през дупка в закона Принудителен труд да смени безсмислените глоби за леки престъпления

Elbit Systems откри ново предприятие в Румъния за интеграция и производство на системи за сухопътните войски

Израелската компания Elbit Systems откри в Румъния своя нова инженерингова и производствена база на системи за сухопътните сили. На откриването на предприятието, което се намира до Букурещ, присъстваха представители на румънското правителство и индустрията. Заводът ще бъде център за производство и интеграция на куполи и оръжейни станции на Elbit, които са част от проект за румънската армия, както и като регионален център, който да обслужва търсенето от други страни.
Новата база се разполага на над 1 000 кв м и е 4-то производствено предприятие, което Elbit създава в Румъния. С него значително се разширява производствения капацитет на компанията, както и обема инженерингови дейности и броя на заети местни специалисти. С тази база компанията увеличава и трансфера на високо технологично ноу-хау към Румъния.
Elbit Systems има над 25-годишен опит в работата си за румънското Министерство на отбраната като доставчик на продукти и решения за отбраната, кооперирайки си с местната индустрия. Сред проектите в страната, които компанията е изпълнявала са тези за ремонт и модернизация на военни въздухоплавателни средства, както и редица решения за сухопътните и военноморски сили.
Преди месец Elbit Systems направи среща в София с водещи компании от отбранителния и ИТ сектор, търсейки  партньорство с тях в контекста на програмата на Българската армия за придобиване на нови бронирани машини.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.