EVN Топлофикация раздава 10 000 лв. на 200 свои лоялни клиенти

10 000 лева очакват 200 индивидуални клиенти на EVN България Топлофикация в Пловдив, които ползват услугата централно отопление и редовно плащат месечните си фактури за топлинна енергия през целия отоплителен сезон 2016/2017 година.

Индивидуалната награда на стойност 50 лв. всяка, ще бъде приспадната от сметките за парно на печелившите след 1 октомври 2017 г. Изборът на печелившите 50 абоната ще стане след края на отоплителния сезон чрез томбола, в която автоматично участват всички лоялни клиенти.

Още 10 награди за общи части очакват клиентите, живеещи в многофамилни сгради етажна собственост. Кампанията е под надслов "Направете сградата си по-уютна с наша помощ".

Достатъчно условие е над 70% от домакинствата в сградата да ползват услугата централно топлоснабдяване и да заплащат редовно и навреме своите сметки. Всички сгради, отговарящи на посочените критерии, участват автоматично в класацията за награда и не е необходимо да подават заявление за участие. EVN България Топлофикация осигурява 10 награди - това са енергийноефективни мерки и мерки за обновяване на общите части:

- боядисване на стълбищна част или на входна врата плюс електронно заключване на врата;

- подмяна на енергийно-спестяващо осветление за стълбището и изолация на вътрешни отоплителни инсталации (ВОИ) в общите части;

- поставяне на нови пощенски кутии, дървена пейка за входа и др.

Коментари

Задължително поле