Fibank и Димитър Бербатов със специални подаръци за феновете на футбола

Най-голямата българска банка е спонсор на благотворителния мач на Бербатов и Фиго. Брандирани тениски с автографи от Димитър Бербатов ще радват феновете на футбола. Наградите, осигурени от Fibank и Фондация „Димитър Бербатов”, могат да бъдат спечелени от притежателите на банкови карти МasterCard, издадени от Fibank.

Условието за участие е в рамките на кампанията, от 5 май до 5 юни 2017 г., да бъде извършено поне 1 плащане, с което феновете на спорта ще могат да се сдобият с официалната фланелка за мача All Starts 2017. Предстоящият благотворителен мач ще се проведе на 14 юни в София, на Националния стадион „Васил Левски“ и по мнение на специалистите ще бъде незабравим спектакъл.

Първа инвестиционна банка ще подкрепи най-голямото благотворително спортно събитие в България през тази година. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго”. Всеки, закупил билет за грандиозното футболно шоу, ще бъде дарител, като подкрепи талантливите деца на България. За събитието в България се очаква да пристигнат част от най-големите футболни легенди, доказали се в световен мащаб като виртуози на терена. Сред тях са Райън Гигс, Неманя Вадич, Пол Скоулс, Гари Невил, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров.

В подкрепа на талантливите деца ще играят и Роберто Карлос, Франческо Толдо, Йенс Леман, Мичел Салгадо, Деко, Максуел, Роберто Перес. Играчите ще бъдат в отборите съответно на Бербатов и Луис Фиго, които лично са ангажирани с контактите със свои бивши съотборници и футболни съперници. Очаква се мачът да бъде най-голямото спортно събитие на годината у нас. Мащабният проект се осъществява с подкрепата на най-голямата българска банка Fibank, която за пореден път подкрепя спортния сектор при решаването на проблеми с намирането на средства. ПИБ e генерален спонсор на събитието.

През последните години банката оказа съдействие за редица проекти от спортен характер. Последното голямо събитие, в което Fibank бе генерален спонсор бе тенис турнира Garanti Koza Sofia Open, което беше отразено от повечето сайтове за новини. Първа инвестиционна банка беше партньор и на Световната купа по сноуборд в Банско, която изпълни страната с радост покрай победата на българския сноубордист Радослав Янков. В продължение на своята социална отговорност към развитието на българския спорт и подпомагането му в борбата с фалита, Първа инвестиционна банка от години насам, e партньор и на Федерацията по художествена гимнастика, генерален спонсор на Български олимпийски комитет, и на Българската федерация по ски.

Сътрудничеството на Първа инвестиционна банка с Фондацията „Димитър Бербатов” и подкрепата за благотворителния футболен мач през юни не е първата спонсорска програма на банката в сферата на футбола. Fibank имаше благотворителна инициатива и по повод мача „Подкрепете Стан” в подкрепа на Стилиян Петров и децата болни от левкемия, както и по повод младежкия футболен турнир Juventus Junior Camp в София. Съвместно с банката бе организиран и благотворителен търг в подкрепа на деца, лишени от родителски грижи по време на бенефисния мач на Христо Стоичков през миналата година.

Коментари

Задължително поле