Fibank награди най-добрите български фирми

Всички фирми финалисти, наградени от Fibank

Първа инвестиционна банка (Fibank) награди компаниите финалисти в националния конкурс „Най-добра българска фирма на годината“, който се организира за седма поредна година. На официална церемония в София специално подбрано жури раздаде статуетки  и грамоти на най-добре развиващите се български фирми, които задължително трябваше да са с български капитал.

За най-добра българска фирма в категория микро и малки предприятия финансистът Емил Хърсев награди фирмата Гадевски ООД за добри постигнати резултати. Базирана в Троян, фирмата произвежда мебели от дърво, които изнася за няколко страни в чужбина.

В категория средна и голяма фирма победител е компанията Прогрес АД, която специализира в отливките на чугун. Наградата бе връчена от изп.-директор на Fibank Чавдар Златев.

Награда на публиката спечели компанията Мобайл Системс ООД, която предлага продукти в сферата на мобилните услуги. За жена, отличила се в бизнеса, банката награди Симона Сребранова, която е собственик на фирмата Симона Кардс ООД - производител на ПВЦ безконтактни карти.

Коментари

Задължително поле