Георги Дерменджиев: Дано не пропускаме в другите два мача толкова много голове

Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, бе доволен от победата с 4:0 над Локомотив (Пловдив) в турнира Купата на България. 

“Доволен съм от играта, която сътвориха момчетата. Освен тези четири гола, имахме още много възможности. На полувремето трябваше да водим с по-голям резултат. В крайна сметка към края на първенството отборът влиза във форма. В Лудогорец има много добри играчи. Може да се ротират – тук става въпрос за това, че трябва да има компактност между тях. Това е съставът, който играе най-добре в момента. Всички други футболисти, които влизат, също са много добри. 

Футболистите трябва да се чувстват сигурни. Трябва да им се дава възможност да проявят своите качества и затова са доволни.

Дано не пропускаме в другите два мача толкова много голове. За мен е важно, че имаме тези ситуации. Никога не коментирам съдиите. Мисля, че се справиха перфектно.

Нека да има публика, това е много добре за футбола в България. Мисля, че ще бъде един абсолютно нормален мач. Отиваме да играем футбол и който е по-добър, нека победи. Това е един тест. Искаме да зарадваме всичките хора, които ще бъдат по трибуните.

Ние се готвим много добре за мача, така че нека феновете бъдат сигурни, че мач ще има”, сподели Дерменджиев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ