Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в Благоевград

Безплатни обучения за възможностите , които предлага дигиталният свят ще се проведат в Благоевград. Семинарите ще се проведат на 2 и 16 октомври от 18:00 часа в зала „22 септември“. Срещите се организират от Google и SoftUni Digital, с подкрепата на Община Благоевград.

Инициативата е част от проектът на Google „Дигитален гараж“. 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България!

Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж. Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината.

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г. Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.

Коментари

Задължително поле