Гудел ще се ожени за дъщерята на Цеца 3 пъти, получават подарък-меден месец от фолк певицата

Анастасия, дъщерята на сръбската певица Цеца Величкови, и футболистът Неманя Гудел се ожениха преди няколко месеца в Сърбия, в манастира Ражиновац, а следват ги очакват още две тържества. Първо ще вдигнат по-малка сватба в Испания, а след това ще последва мегаломанско тържество в Белград.
- Когато решиха да правят сватба, макар и тайно, знаеха, че ще има проблем с организацията, защото и двамата имат широк кръг от роднини и приятели, които са пръснати по света. В крайна сметка беше взето решението да има романтично тържество на брега на морето в Испания, на което да присъстват близки членове на семейството и играчи от клуба на Неманя, а след това и истинска сръбска сватба в Белград със сватбари от Сърбия. Сватбата в Испания трябва да е до края на годината, а тази в Белград - до края на следващата година  – посочва източник, близък до двойката.

- Докато Анастасия се грижи за сватбената си рокля и роклята, която ще облече по-късно, Неманя отговаря повече за храната и напитките, защото той иска да има специално меню. Булчинската рокля на Анастасия ще бъде изработена от известен дизайнер от Ню Йорк и тя ще отиде там на проба, не разбирам имената на тези дизайнери, така че не запомних кой беше. Знам, че тя вече е получила дизайн, който е променила в някои части, и че е избрала материалите, които са й били предложени за такъв модел. Изработена е по нейни мерки. От друга страна Неманя поиска сирената да са от Испания и Италия, както и шампанското, което пристига от Тоскана – обяснява събеседникът, запознат със събитията и организацията.

- Анастасия и Неманя ще съберат около 50 души на тържеството в Испания, сред които ще бъдат техни приятели от Севиля, футболисти, но и семейството и кума на Анастасия от Сърбия. Наети са стаи в един от най-красивите испански хотели, а Цеца ще има възможността да се разходи в къщата, която Анастасия и Гудел купиха за първи път и която усилено обзавеждат. Платени са самолетни билети за много гости, а булката с особено нетърпение очаква брат й Велко и Богдана да пристигнат за тържеството с децата си – посочва източникът.

- Няколко готвачи ще работят по специалното меню, а декораторите вече са в разгара си как трябва да изглежда всичко с помпозни фойерверки и многоетажна торта. Анастасия сега е в хаос, защото освен избора на булчинска рокля и обзавеждането на интериора на новата къща, тя трябва да се занимава и с декорацията и други дребни неща, свързани със сватбата – обяснява събеседникът.

Колкото до подаръците от Цеца – тя ще им подари меден месец, а също така подготвя и няколко тайни изненади.

А именно, като се има предвид, че Неманя започва футболния сезон в Севиля, меденият месец ще трябва да почака. Двамата ще отидат на екзотична дестинация, когато Неманя има почивка от ежедневните тренировки, пише сръбското издание "Блиц".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят