И от волейболния "Хебър" обявиха благотворителна кампания, нови 10 000 лв. за футболния

От волейболния клуб Хебър представиха кампанията "Смело напред", в която се обърнаха към всички представители на малкия, среден и голям бизнес с възможност за спонсорски пакети, които да подпомогнат издръжката на любимия клуб. Те призоваха за подкрепа всеки един предприемач, който милее за волейболния проект на Пазарджик, да помогне срещу реклама на бранда му в добре разработените инфоканали на клуба.

"Волейболен клуб Хебър предоставя една от най-добрите платформи, пазейки специално място за своите партньори във всички свои канали на участие - националните телевизии, спортните зали и едни от най-добре развитите социални мрежи.

Не на последно място, за нашите партньори пазим специално място в сърцата на нашето семейство - хилядите наши фенове, с които заедно превръщаме Хебър в повече от просто клуб!

При интерес и необходимост от повече информация, може да ни пишете директно тук, в нашите социални мрежи, телефон: 0877 714 419 или на [email protected]", апелират от клуба.

Всеки един, който желае да подкрепи Хебър може да го направи и на сметката на отбора:

СКВ Хебър - Пазарджик
ОБЩИНСКА БАНКА
IBAN BG 14SOMB91301060595001", написаха от клуба.

В същото време футболният клуб "Хебър", който също набира пари в дарителска кампания, за да завърши сезона, получи нови 10 000 лв дарение. Предприемачът номер едно на Пазарджик за 2012 г. - инж. Роман Цветков, е поредният бизнесмен, дарител в кампанията. Управителят на „МЕТАЛИКА“ ЕООД плати сумата от 10 000 лв..

Днес е шестият ден от старта на кампанията, като до момента с дарения към "Хебър" се отчетоха част от водещите фирми и бизнесмени на Пазарджик. Рамо на борещият се за оцеляване футболен тим дават и много от феновете на отбора, които искат тяхната доскорошна мечта - "Хебър" да остане в елита на България.  

Кризата в клуба настъпи, след като стана ясно, че управителният съвет не е подсигурил бюджета на клуба до края на сезона, а е разчитал изцяло на помощта на община Пазарджик. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ