Ихинио Марин: Клубът изисква да сме винаги първи

Голмайсторът на Лудогорец Ихинио Марин сподели мнението си за победата с 3:1 над Локомотив (ГО) в турнира за Купата на България.

„Много важен мач за играчите, които имаме по-малко минути. Още повече за мен, защото се връщам след контузия. Клубът желае от нас да печелим всички мачове.

Все още не съм готов на 100 процента. Нуждая се от още време, но започвам да чувствам същото, което преди контузията. Беше много тежка травма. Всеки ден работя, за да си върна формата. Най-трудното е да работиш сам. Не е много лесно да гледаш как отборът работи заедно, а ти си в залата и работиш сам месеци, месеци, месеци… Радвам се, че вече мога да помагам на отбора.

Отборът претърпя доста промени. Тимът е свикнал с Генчев. Той се справя доста добре с нас, знае как да ни организира, да ни командва.

Виждам доста силни отбори в първенството. ЦСКА играе доста добре и ни правят нещата сложни. Но ние играем добре и затова сме първи в класирането. Клубът изисква да сме винаги първи и трябва винаги да сме първи.

Пиерос и аз сме добри приятели. Конкуренти сме, тренираме и се борим да спечелим нашето място в 11-те. Работя всеки ден, за да стане по-трудно за Пиерос“, коментира Марин.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт