II. Специална прогноза за вота на астролога Алена за “Труд”

Какви шансове дават звездите на водещите кандидат-кметове в областните градове в избирателните райони на страната, според деня им на раждане и деня на изборите - 27.10.2019 г.? Дали кармата, която се творили, ще им помогне или ще им попречи, дали съдбовният им път ще ги отведе до кметския стол - това разкрива астрологът Светлана Тилкова - Алена в специална поредица за „Труд“ в последните дни преди вота.

Всеки ден тя представя прогнозите си по области, а петък е запазен за изчисленията за Пловдив, Варна и София.

След като в първата част бяха представени Благоевград, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово и Добрич , днес е ред на Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик и Перник. Утре очаквайте - Плевен, Разград, Русе, Силистра, Сливен и Смолян.

Пазарджик

Част от тримата кандидати играят некоректно. Печелят избиратели с обещания. За изпълнението им ще се мисли след изборите, или ще бъдат забравени.

1. Иван Панайотов - ГЕРБ

Роден е в огнен знак, Лъв. Подвластен на желание да блести във всичко, което прави. Не е склонен да упреква околните за грешките им, по-скоро е готов да им помогне да ги поправят.

Денят му на раждане е носител на стремеж към обогатяване с нови знания. Изборният ден, въпреки че е в личната му година на емоции, му носи ново начало в месеца и деня, ако се осланя на разума, а не на емоцията.

Композитната му карта в изборния ден му налага анализ и бързо отстраняване на грешките.

Извод: Реален е шансът той да е новият градоначалник.

3. Благо Солов - БСП

Роден в огнен знак, Лъв, устремен към лукс и блясък, към търсене на възможности да е постоянно в светлината на прожекторите, но не като кмет на града.

Това поприще не дарява мечтаната от него популярност.

Денят му на раждане е на кармична разплата и трудности. Изборният ден за него е неприятен с факта, че няма как да промени избирателните нагласи, защото вече е провокирал с действията си решение у хората за кого ще гласуват.

Извод: Нарочно да бяха търсили, по-неподходящ кандидат на кмет трудно се намира. Целта му само привидно е кметският стол, истината ще блесне след време.

2. Арлин Антонов - „Български социалдемократи”

Роден във въздушен знак, Водолей. Чувствителен, емоционален, трудно взима управленски решения. Когато не успява да постигне целите си, е способен на агресия, която умело прикрива, но в един момент тя избухва. Денят му на раждане е носител на кармична разплата и трудности, а Съдбовният му път изисква да овладява прибързаните си действия. Изборният ден за него е в емоционална година, в месец и ден на ново начало, но и на прибързани и необмислени действия. Композитната карта разкрива желанието му отново да влезе в публичното пространство.

Извод: Може да бъде избран, само ако кампанията му е обвързана с некоректност към неговите опоненти. Втори тур не е изключен.

Кюстендил

Двамата кандидати удивляват всички жители на града със странностите си - единият със самочувствие, но без гаранция за опит, другият с опит и самочувствие, които могат да им изиграят лоша шега, защото в борбата за власт крият истинските си лица, дори и да са добре познати..

2. Петър Паунов - ГЕРБ

Роден в огнен знак, Лъв, със силно изявено его и самомнение, че е единствен и незаменим, което противоречи на аспектите, орисващи го да успява, ако е коректен и перфекционист, а не като разчита на набралите скорост свои избиратели.

Длъжен е да мисли за чуждите интереси, а не предимно за своите, ако иска да спечели следващ мандат.

Съдбовният му път му налага да се доказва с умереност и уважение към избирателите си.

Изборният ден за него е в лична година на материална стабилизация, към която е устремен с поредната си кандидатура, но в месец и ден на емоции, които може да го изхвърлят от кметския пост.

Извод: Дали ще спечели или ще загуби зависи единствено от стореното от него за благото на града по време на изтичащия му мандат.

1. Здравко Милев - БСП

Роден в земен знак, Козирог. Готов винаги да спори и да налага мнението си, да иронизира всеки, който греши. Чужди грешки не прощава. Привидно консервативен, мрази да бъде критикуван. Под привидната му добронамереност прозира готов за агресивна словесна битка човек.

Денят му на раждане иска да търси причината за провалите първо в себе си, а след това в околните. Съдбовният му път привлича неподходящи познанства. Изборният ден е в негова година на прибързано ново начало, в месец и ден на подчинение, такт и търпение, все липсващи му качества. Композитната му звездна карта говори за изявени материални стремежи.

Извод: Очевидно неподходящ кандидат. Възможен е балотаж, без да е гарантиран успехът му, дори и заради излъчилата го партия.

Кърджали

Двамата кандидати нямат допирни точки и ще си създадат трудности един на друг, ако са принудени да работят заедно.

1. Хасан Азис - ДПС

Роден е в огнен знак, Овен. Импулсивен и непредсказуем, умее да се владее.

Знае как да впечатли околните. Приема поста си като своя важна мисия, което не му носи полза на тези избори заради притъпения от дългото кметуване усет към малките камъчета. Не бива да издига стена между себе си и избирателите от опозицията.

Денят му на раждане го орисва какъвто и пост да заема, над него винаги да има по-вишестоящ ръководител.

Изборният ден го задължава да е умерен и сговорчив.

Композитната му карта е носител на кармична разплата и неприятни изненади, ако не е предпазлив, прозорлив, уверен в желания успех и стабилност.

Извод: Победата ще е за него, ако не е превърнал през настоящия си мандат избирателите от другите партии в свои врагове.

2. Никола Чанев - ГЕРБ

Роден е във воден знак, Риби.

Трудно му е да постигне равновесие между емоцията, желанието и разума.

Приема емоционалните си решения като логическо съждение.

За един управленец тези качества водят към проблеми, дори и при малко вероятен успех в изборния ден.

Денят му на раждане е носител на трудности в живота му.

Не успява да се справи със себе си. Изборният му ден е в лична година на ново начало, в месец и ден налагащи му такт, търпение и доказване на всички, че ако бъде избран, ще работи за общото благо.

Композитната му карта предупреждава за трудности, породени от неочаквани действия, ако си е позволил нападателно поведение по време на кампанията.

Извод: Ако стигне до балотаж, резултатът ще е заради подкрепящата го партия.

Перник

И двамата кандидати имат реален шанс. Да не забравят да премълчават и да не критикуват в последната седмица, както и в самия изборен ден.

1. Вяра Церовска - ГЕРБ

Родена е в огнен знак, Стрелец. На моменти реагира импулсивно и си печели неприятели. Ще си печели по-малко врагове, ако е тактична и умерена.

Денят u на раждане е носител на амбиция, целеустременост и инат, който u вреди в общуването. Съдбовният u път налага да е умерена, търпелива, тактична. Изборният ден и обвързан с промени и бъдещи пътувания, но с ден и месец на стабилизация и разкрива, с правилното поведение ще има втори мандат.

Композитната u звездна карта разкрива материални стремежи и изискването да се подчини на Съдбата си, за да не работят годините пред нея в нейна вреда с негативни спомени, които оставя след себе си.

Извод: Шансът да спечели следващия мандат е реален, ако е провеждала неагресивна и коректна кампания.

2. Станислав Владимиров - БСП

Роден е в земен знак, Козирог, силно изявен материалист. Перфекционизма и професионализма в живота си налага с голяма доза агресия и не допуска да му противоречат. Амбициите му са големи. Стремежът към кариера е силно изявен.

Денят му на раждане е причина да общува и да не цени полезните хора около себе си. Изборният ден за него е в година на материални мечти, в месец и в ден на емоции, като го орисва на опасността да се провали на изборите заради неправилно поведение или нереални обещания. Композитната му карта предупреждава, че си твори най-тежка кармична разплата, заради неспособност да анализира на случващото се в кампанията.

Извод: От поддръжниците на партията му зависи неговият успех. Провалът му - от неговите думи и дела, въпреки партийната подкрепа.

Монтана

Двама опоненти с интересни звездни заложби. Кметската кампания уж е честна, но всъщност е подмолна.

1. Златко Живков - независим, подкрепен от ГЕРБ и СДС

Роден е в огнен знак, Скорпион, успял да се наложи и да управлява града пет мандата. Умее да привлича хората към себе си. В битката за поредния мандат да е умерен в думите и действията си.

Денят му на раждане е носител на стремеж към промени, а Съдбовният му път - на трудности, които с годините се е научил да надмогва сам.

Изборният ден е в негова лична година на емоции, в месец и ден на прибързаност. Да ги потисне, защото една не на място изречена дума до изборния ден може да обърне резултата в негативна посока.

Композитната карта предупреждава за изненадващи трудности в изборния ден и за възможност да изживее неочаквани обрати и промени.

Извод: Сигурната победа е на крачка от загубата. Зависи дали е избегнал подмолните капани на опонентите си.

2. Илия Илиев - БСП

Роден в земен знак, Дева. Работлив човек, перфекционист, който дразни с постоянните си изисквания и желание да доказва правотата си, дори и когато си вреди. Отлива на избиратели му е гарантиран, ако е прекалил с критикарстването.

Денят му на раждане го орисва да се примирява с втората позиция. Съдбовният му път изисква да изживее живота си извън своята родина или да пътува по няколко пъти всяка година.

Изборният ден е в негова година на ново начало, но и на прибързаност в радостната еуфория, която е в негова вреда, защото месецът и денят го задължават да е умерен, тактичен и съпричастен, а не налагащ мнението си.

Извод: Заради неговия Съдбовен път е по-здравословно да не поема отговорностите на градоначалник, но за отбой е късно. Ако спечели, ще е заради подмолната концентрация на гласове.

Ловеч

Двете кандидатки са странно съчетание като опоненти, което ще затрудни изборите на колебаещите се избиратели, заради различното им излъчване, говорене, емоционалност.

1. Корнелия Маринова - ГЕРБ

Родена е във воден знак, Скорпион. На моменти е агресивна, за да наложи мнението си, а при противопоставяне възприема опониращия u за враг. Често изявеното u его u вреди. Мисълта, че всички я познават добре и спокойствието от гарантирания, според нея, избор, не бива да са водещи.

Денят u на раждане е с особено значение - от нея зависи дали ще гони върха на кариерата си или ще застане на първото стъпало в новата битка за кметския стол.

Изборният ден е в нейна лична година на промени, в месец и ден на стабилизация, които заради вродения u инат може да провалят възможностите, които има. Композитната u дата я орисва на кармична разплата, ако е давала неизпълними обещания на избирателите.

Извод: От правилните действия и правилно проведената кампания, с добрите думи и реалните обещания има шанс да спечели нов мандат, дори след балотаж.

2. Радина Банкова - БСП

Родена е в земен знак, Телец, готова на всичко да постигне целите си. Егото u, особено при ласкателства, на които е податлива, може да я подведе и да повярва в свои качества, каквито не притежава. Случва се да гради авторитет основан на лицемерие, за да се хареса. Емоционалната u същност е причината да воюва, да е безмилостен враг, но често да застава и срещу самата себе си.

Денят u на раждане изисква да гради кариера в интелектуалната сфера. Съдбовният u път налага да овладява емоциите си. Изборният ден работи в нейна полза, ако демонстрира спокойствие.

Композитната u звездна карта е носител на материални стремежи, но и на изискване да е щедра, за да получи доверието на избирателите.

Извод: Има шанс да спечели, стига избирателите, различни от партийните u поддръжници, да не са усетили разликата между фасада и същност в нейния характер и поведение.

Коментари

Задължително поле