Италиански клубове бавят селекцията в „Хебър“

Късният старт на сезона в Италия бави селекцията в „Хебър“ (Пазарджик). Новакът в елита ще се подсилва тепърва с играчи от Апенините, но това ще стане на по-късен етап. Причината е, че кампанията в Серия А и Б започва чак през август, а клубовете все още не са се събрали за начало на подготовката. Новото ръководство на „зелените“ ще разчита на взети под наем футболисти от водещи клубове от Ботуша, както бе по времето, когато бяха начело на „Царско село“. За целта обаче тепърва италианците трябва да уточнят на кои играчи няма да се разчита, за да може потенциално да акостират в „Хебър“.

Тимът вече бе поет от местен специалист – Фулвио Пеа, който през годините е работил в отбори като „Монца“, „Сасуоло“, „Анкона“, както и в школите на „Интер“ и „Ливорно“.

Тимът от Пазарджик в момента е на лагер в Банско, където във втортик от 11 часа ще се изправи срещу „Славия“ в едва втората си проверка от подготовката. Те ще останат в планинския курорт до 30-и юни, след което ще продължат да се готвят на клубната база, а в събота е и представянето на тима срещу „Витоша“ (Бистрица).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ