Иво Тренчев: Клубът има нужда от нови хора, ако иска да е по-стабилен следващия полусезон

Старши треньорът на Пирин Иво Тренчев коментира загубата с 0:3 от Локомотив (Пд). 

“Имахме пропуски, имаше и добри влизания. Имахме няколко добри контраатаки, които можеха да наклонят мача в друга насока. Не мога да бъда недоволен като положения, но това е футболът. Изпуснахме и дузпа, имахме шанс да се върнем, но днес не беше нашият ден. Имахме доста добри ситуации, но не вкарахме гол, а те обратното. Имат добри футболисти в предни позиции, Томаш излезе с всичко най-добро. Незнайно защо този промеждутък от 20 минути не беше добър за нас. Загубата е факт, болезнено е, но това е. Трябва да си вземем поуките и следващия сезон да видим какво ще можем по-добре.

Не ми се иска да говоря за ситуацията. Искам само да предизвикам внимание у богати хора, затова говоря за нея. Не го търся като оправдание. Тези момчета заработиха 15 точки в 14 мача. Отбори като Пирин и със, и без пари, горе-долу се въртят около точка на мач. Стараехме се днес да вземем нещо. 15 точки в 14 кръга е добре. Идеята ми е просто да се предизвика този интерес и вариант. В близката седмица или две ръководството ще излезе с ясна позиция.

Не е за пръв път тази ситуация в нашия клуб. Знаем какво е, тежко е, но свикваме и се борим.

Относно нас е загадка. Ако дойде нов собственик, ще се види дали ние ще сме неговите хора. Клубът има нужда от нови хора, ако иска да е по-стабилен следващия полусезон. До Нова година трябва да има повече яснота. Мъчат се директорите, предстоят преговори, ще видим какво ще се случи”, заяви Тренчев

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ