Издирват бабаит за побой над вратаря на "Спортист" (Своге)

МВР издирва извършителя на побоя над вратаря на "Спортист" (Своге) Мартин Величков. Той бе нападнат от непознат в СПА-центъра на столичен хотел. Бившият играч на "Славия" е със счупена скула и нос, наложила се е и операция в "Пирогов". 23-годишният страж, който бе близо до договор с "Локомотив" (Пд) през зимата вече е подал жалба в полицията. Семейството на талантливия футболист също е в шок след случилото се и се надява на бърза намеса от страна на МВР, за да се установи и санкционира нападателят.

"На 27 март вечерта бях отишъл на сауна в СПА-центъра на хотел "Рамада" до Централна гара. В съблекалнята, която се ползва и от клиентите на фитнеса, влезе непознат мъж, който с разперени ръце тръгна към мен и въпреки че имаше откъде да мине, ме блъсна и отправи реплики от сорта: "Гледай къде стоиш, какво си застанал тука!" Не реагирах и не казах и дума. След това, когато отидох при сешоарите, за да се подсуша и да си тръгна, същият умишлено ме удари с рамо. Обърнах се, за да го попитам какъв е проблемът, той ме удари и паднах.

Две от рецепционистките, които работят там, минава по коридора и го дръпнаха. Аз не съм му посягал. Спрях кръвта, потекла от носа ми и си тръгнах. Той се въртеше пред хотела. Дойде и ми се извини. Оправда се с това, че тестостеронът му бил висок. Тренирал муай-тай и не се сдържал... Не знам какво да си мисля. Често ходя в този СПА-център и е нормално да се притеснявам да не ме нападне отново или да пострада и някой друг. Категорично не го познавам този човек", коментира Величков малко, след като бе изписан от болницата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ