Как да изберем перфектните сребърни обеци за нашата прическа?

Обеците са вечната класика в колекцията от бижута на всяка дама. Те определено могат да променят всяка визия и да поставят акцент върху женското лице – усмивката, погледа, изражението, специфичните и отличителни черти. Според съвременните бижутери, сребърните обеци са все по-силно и често предпочитани дори от златните. Специалистите допълват, че правилният избор на този тип аксесоари е от огромно значение и зависи от множество фактори, като най-същественият е прическата. Останете с нас, за да научите какво препоръчват модните експерти, когато подбираме сребърни бижута според начина, по който носим косата си.

Подходящият избор за класическата дълга коса

Всякакви прически с дълга коса – права, на вълни, с небрежно подчертан обем в корените или леко подвиване на краищата – отлично си пасват с традиционни халки и издължени модели сребърни обеци. Те придават завършен вид на елегантната и изискана визия. Ако обеците имат повече орнаменти, препоръчително е да не носите допълнителни аксесоари като шалове или шапки, както и да заложите на изчистени горни дрехи.

Какви обеци да носим с прибрана прическа?

Ако косата ви пречи през деня и предпочитате да я носите на кок или опашка, смело изберете по-атрактивни и дори ексцентрични обеци. Малките бижута с камъни също ще стоят отлично на такъв тип прическа. За тях ви препоръчваме надеждно закопчаване – най-добре в английски стил, за да сте сигурни, че няма да изгубите нито една от любимите си сребърни обеци.

Предложения за дами с къси прически

Късата коса не е за всеки, но жените, на които им седи добре, обикновено са екстравагантни, с ярко подчертан индивидуален стил и свободолюбив дух. За тях препоръчваме варианти с верига, с обемна орнаментика, с цветни камъни или с маншет. Ако ви е омръзнало от еднотипни модели и имате нужда от различни и оригинални сребърни обеци, в бижутерия  Silenti ще откриете уникални предложения, които рядко се срещат на пазара.

Идеалните обеци според цвета на косата

Добрата новина е, че сребърните обеци стоят прекрасно на всички – и на блондинки, и на брюнетки, но не по-малко атрактивно и на дамите с червени коси. Вижте какви точно модели да изберете  според цвета на косата си:

  • Руса коса – подходящи са по-нежните и семпли сребърни обеци. Внимавайте с избора на камъни. Препоръчваме ви да се спрете на нещо класическо – бяло, бледо розово или черно.
  • Черна коса – за нея модните експерти съветват по-ярки и открояващи се обеци от сребро. За разлика от блондинките, тези жени могат да експериментират с всякакви цветни камъни.
  • Кестенява коса – страхотен е вариантът с ярко червени камъни, както и класическите издължени модели. По-светлите нюанси си пасват идеално и на сребърни обеци с перли.
  • Червена коса – безспорно най-добрият избор за тази прическа е модел със зелени камъни, по възможност изумруд. Препоръчително е формата да е по-семпла и класическа.

Вече можете много по-лесно и ефикасно да подберете перфектните сребърни обеци. Просто ги съчетайте с прическата си, но не забравяйте да разчитате и на собственото си индивидуално усещане за естетика и безупречен стил.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл