Как животинските щампи да не изглеждат селски

Животинските щампи никога не излизат от мода. Знаменитостите, които разлюляват ивиците на зебрата и разхождат  леопардовите петна го доказват. Понякога изборът на животински принт, който да ви подхожда най-добре може да бъде тежко предизвикателство. Но не се притеснявайте! Има прости основни принципи, които ще ви помогнат да укротите тази модна тенденция. По този начин ще изглеждате страхотно в животинските си тоалети.

 

1. Нека животинският принт да е акцентът

Хората с опит в модата обикновено нямат проблем в съчетаването и смесването на различни щампи от дивия свят. Ако обаче вие не се чувствате сигурни, за да подходите с такъв размах, опитайте нещо по-семпло. Нека животинската щампа е акцентът на вашия тоалет. Изберете само една разновидност. Ако смесите различни модели или един модел, но в различни цветове, шансовете да изглеждат хармонично са близо до нулата. Ако въпреки това искате да използвате повече от една дреха с животински принт, уверете се, че отпечатъците са идентични.

2. Започнете с носенето на аксесоари 

Ако носенето на дрехи с ивици и петна звучи рисковано за вас, съществува вариант, с който да стартирате. Можете да започнете „пътуването си из джунглата“ с аксесоари на животински щампи. Това може да бъде леопардова чанта като тази, която Виктория Бекъм носи или змийски кожени ботуши, като тези на Риана.
Не забравяйте, че дрехите с животински принтове привличат вниманието към частите на тялото, които сте облекли с тях. Ако искате да преместите акцента върху лицето си, например, можете да съчетаете тоалета си с очила, чиито рамки са щамповани.

 

3. Наблегнете на естествените цветове

Със сигурност има страхотни визии, съчетаващи дрехи в ярки цветове. Комбинацията им с животински багри обаче може да е твърде шокираща, особено за неопитните в модата. Ако искате да се чувствате по-уверено и по-удобно във вашия "див" вид, заложете на естествени цветове. Това са близките до действителните цветове на животинската кожа. След като се почувствате по-сигурни, можете да експериментирате в съчетанията.

 

4. Съчетайте животинските щампи с монохромни цветове 

Монохромните дрехи и аксесоари карат тези с животинската щампа да изпъкват. Ако комбинирате леопардовата пола с черно горнище и черни обувки, полата ще се превърне в фокус на вниманието. Точно това са направили и тези дами, обличайки конкретните тоалети.

 

5. Изберете класическите форми

Комбинирането на животинските принтове е предизвикателство  за почти всеки. Поради тази причина заложете на класически изрязана рокля с животинска краска. Можете да я съчетаете с прости и елегантни едноцветни аксесоари, или не използвайте никакви аксесоари. Тоалетите на Дженифър Лопес и Ким Кардашиан са добри примери за това.

 

Започнете с основите и скоро ще се влюбите в животинските щампи и ще намерите повече място за петна и ивици в гардероба си!

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл