Какви предимства може да има банковата карта

Кой не би искал винаги да има под ръка необходимите средства, за да си позволи още сега желаните продукти? Или пък да спестява възможно най-изгодно? И по възможност да получи всичко това на едно място, лесно и удобно. Как обаче да изберем банкова сметка, карта и мобилно приложение, които да ни помагат в различни ситуации?

Независимо дали често се изправяте пред дилемата как да закрепите месечния бюджет или напротив – искате да печелите допълнително от спестените си пари, изборът на банкова карта и приложение за управление на парите всъщност не е толкова труден. Просто трябва да сравните различните оферти на пазара и да видите как може да получите всички предимства на едно място.

neon на tbi bank притежава някои от най-добрите характеристики на различните видове карти. Тя може да се използва като ежедневна дебитна карта за всякакви плащания, при това без такси. Често обаче се случва непредвидени разходи да объркват плановете ни – ремонт на колата, смяна на повреден електроуред, нужда от лечение... При подобни нужди neon позволява да се вземе финансиране лесно и бързо през мобилното приложение на банката.

Защо neon и tbi bank app са различни

Има няколко неща, които отличават карта neon и мобилното приложение на tbi от тези на останалите банки. На първо място, neon и tbi bank app се предлагат без месечни и други такси (за преводи в лева или евро, за плащания на битови сметки и др.). Защо да губите тези пари под формата на такси в други банки, вместо да си купите с тях нови дрехи и обувки, например.

Ако пък имате спестени пари – през приложението ще получите едни от най-високите лихви по депозит в България (до 3.2%). Отново в tbi bank app се предлага официалният курс купува/продава на БНБ при обмен на лева в евро, като по този начин може да си спестите още един разход.

Карта neon обаче е уникална най-вече с опциите за получаване на финансиране за различни покупки и разделяне на плащанията. Процесът е бърз и изцяло електронен.

Изплащаме в бъдеще това, от което имаме нужда сега

Всеки може да кандидатства за така наречения шопинг лимит (до 5 хил. лв.). Процесът отнема няколко минути – одобрението става изцяло дигитално в приложението.

Искате да смените телевизора с по-голям, да направите освежителен ремонт вкъщи или най-после да осъществите мечтаната екскурзия? Шопинг лимитът може да помогне в тези и много други ситуации.

Ако имате пари по сметката си към карта neon може да платите с тях, след което с няколко лесни стъпки в мобилното приложение да разсрочите всяко плащане (ако е в рамките на одобрения шопинг лимит) на няколко месечни вноски напред във времето – може да изберете три вноски без лихва, а също шест или деветмесечни вноски с малка такса. Парите се връщат по сметката ви, а вноските се удържат през следващите месеци.

Няма проблем дори да нямате достатъчно пари по сметката към карта neon. Тя дава възможност за пазаруване дори с пари на банката. Може да си купите това, от което се нуждаете в момента, като използвате финансиране от банката в рамките на одобрения шопинг лимит. Пазарувате и отново разделяте плащането напред във времето – на три, шест или дванайсет месечни вноски.

Предстоят още изгодни възможности

Добрите новини не спират дотук. Скоро в приложението tbi bank app ще има секция с различни оферти от търговци на техника, мода, обзавеждане и много други, в която притежателите на neon ще могат да пазаруват директно, без да се налага да напускат приложението и да въвеждат данните за картата си при всяка покупка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари