Красимир Балъков: Призовавам за обединение в Локомотив София

Треньорът на Локомотив София Красимир Балъков коментира победата с 3:0 над Берое, която остави столичните "железничари" в Еfbet Лига и през следващия сезон.

„Дойдоха положенията и в най-подходящото време вкарахме първи гол, за да се успокои мачът. След това отбелязахме втори, а 2:0 е резултат, който може да се обърне в двете посоки. Момчетата се вложиха във второто полувреме и с третия гол затворихме мача“, заяви Балъков след мача.

„Искам да похваля всички в този клуб. Първо - собственика Иван Василев, който е истински локомотивец. Нека тази победа да бъде за него и за феновете. Както и за тези, които дойдоха до Стара Загора, както и за тези, които не идват на мачовете. Призовавам за обединение в Локомотив София. Похвала и за футболистите, защото са с качества и за два дена разбраха какво искам“, добави наставникът на столичани.

„Давам почивка на футболистите утре, след това ще се възстановим и последния мач ще го изиграем като всички други. Етър, въпреки че изпадна, игра коректно и лоялно, аз съм от Велико Търново и ги поздравявам“, завърши Балъков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ