Лапорта пожела най-доброто за Куман, забрави за отбора

Часове преди знаменития мач с Кадис президентът на Барселона Жоан Лапорта обяви, че Роналд Куман ще запази поста си, независимо какво се случва на терена. "Куман е Бъдещето на не зависи от резултата тази вечер. Ние сме с треньора. Той е треньор на първия отбор на Барса и това, което искаме, е нещата да се развият добре за него”, каза президентът на Барселона пред микрофона на „El Chiringuito”. Той добави в този смисъл, че „всички треньори, а не само Куман, са силно зависими от резултатите, а в случая с Барса - и от играта.
Що се отнася до изявлението на треньора на Барса вчера, президентът повтори казаното от него снощи: „Разбрахме в последния момент, че той иска да направи това изявление, той има задължението да присъства на пресконференцията и е свободен, за да отговори или не на въпросите на журналистите”.

„Имаме екип, разполагаме само с тези футболисти, но можем да се стремим да спечелим Лигата и играчите ми го казват, трябва да бъдете оптимисти, трябва да работите, трябва да се борите всеки ден, защото вярвам, че успехът се постига с ежедневна работа. По-малко говорене, повече работа”, каза още Лапорта. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят