Легенди и фенове празнуват заедно в „Надежда“

ПФК "Локомотив" (София)

Празненствата по завръщането на „Локомотив“ (София) в елита започнаха в неделя и продължиха до ранните часове в понеделник. Обратът срещу „Созопол“ с 4:1 даде тон за шумното поливане на успешния сезон на „железничарите“. След последния съдийски сигнал лично президентът на БФС Михаил Касабов връчи купата и медалите на „червено-черните“.

Купонът продължи пред стадиона в кв. „Надежда“, където спонтанно се събраха привърженици и легенди на клуба. Сред присъстващите бяха Александър Дудов, трети по мачове и бивш капитан от сезон 1993-94, екзекуторът на „Динамо“ (Киев) Нако Дойчев, бившият капитан и треньор на тима Антон Велков, както и Ангел Колев, шампион с „Локо“, а по-късно и наставник. Към тях се присъедини и Кристиян Добрев, носил лентата в периода 2006-2013 и участвал в последните големи мачове на „железничарите“ в Европа. Дойдоха и част от играчите, взели дейно участие в сезона в окръжната, когато стартира и обратния път към Първа лига. 

По-късно част от феновете се присъединиха към настоящите футболисти на отбора в столична дискотека, собственост на президента на клуба Иван Василев. Бизнесменът също взе дейно участие в празненствата, но тази седмица е важна за клуба, тъй като тепърва започва селекция, а проблемът с осветлението в „Надежда“ продължава да е на дневен ред. В неделя феновете призоваха държавата на помогне, предвид статута на съоръжението, което не е собственост на клуба.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ