"Левски" празнува 109 години "синя" любов

Родният гранд "Левски" чества днес 109 години от създаването на клуба. На стадион "Георги Аспарухов" са планирали няколко инициативи, с които да бъде отбелязан "синият" празник. В 11 часа ръководство, футболисти, ветерани и служители ще положат венци и цветя на Могилката в градинката на 22-а гимназия в София. В клубния магазин на "Герена" пък част от звездите на тима, сред които капитанът Пламен Андреев, от Хосе Кордоба, Билал Бари (от 13 до 14 часа) и Патрик-Габриел Галчев (от 14 до 15 часа). Съоръжението на "сините" пък ще приема през целя ден желаещи да направят обиколка на "Георги Аспарухов", включваща посещение на тунела и домакинската съблекалня, както и достъп до официалния терен на стадиона, VIP зоната в сектор А и клубната експозиция. В продажба са и специални колекционерски виртуални билети по повод рождения ден на клуба.

Съобщението на "сините":

Днес отброяваме 109 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб "Левски".

109 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра.

109 години, в които името ни задължава.

Честит празник, левскари! 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ