"Левски" започна без нови, но и без треньор

Първа тренировка за 2021 година направи "Левски". Очаквано нови попълнения нямаше, но от "Герена" обявиха, че са в процес на преговори. Малко изненадващо заниманието бе водено от асистента Живко Миланов, тъй като Славиша Стоянович все още е в Словения. Ще се присъедини към "сините" директно на лагера в Хърватия, стартиращ на 14 януари. Дотогава щабът му ще отговаря за тренировъчния процес. На стадион "Георги Аспарухов" бе собственикът Наско Сираков, който обаче не взе отношение за  случващото се в клуба.

"Стоянович има лек здравословен проблем и това е причината да не е сега тук - обясни Миланов. - Работи се по селекцията. Има набелязани футболисти, но не се бърза, както през изминалите години. Клубът ще се раздели и с няколко играчи, с които преговаря в момента. "Сигурен съм, че "Левски" ще изглежда по различен начин. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Ще има време да се направи подготовка, да се направят нужните анализи. Надявам се Левски да изглежда по различен начин."

Общо 24 играчи взеха участие в първото занимание. Индивидуално се подготвяха Симеон Славчев и Андриан Краев, лекуващи контузии. На съседен терен път братята Радослав и Борислав Цоневи проведоха занимание, тъй като все още се възстановяват след операциите от октомври. Найджъл Робърта остана във фитнеса, а останалите футболисти бяха подложени на бегови упражнения. "Сините" заминават на 14 януари за Хърватия, където ще се готвят в Умаг. Там ще се играят пет контроли, три от които вече са ясни - с "Копер", "Домжале" и "Любляна". У нас столичният тим ще се изправи срещу "Спортист" (Своге) в седмицата преди подновяването на сезона. 

Коментари

Задължително поле