“Lord Of The Dance” пристигат в София с три тира с костюми, техника и декори

Танцьорите са готови за срещата си с българска публика

Готвят три спектакъла в НДК и един във Варна 

Остават броени часове до началото на приказните спектакли на световноизвестната трупа “Lord Of The Dance” у нас – три от тях в София (на 17 и 18 май) в зала 1 на НДК и четвърти във Варна (на 19 май) в Дворец на културата и спорта във Варна.

Билетите за два от тях - в София на 18 май (от 17 и от 20 ч.), бяха напълно разпродадени месеци преди датата, затова танцьорите обявиха и трети спектакъл в столицата на 17 май (петък) от 20 ч.

Очаква се те да пристигнат в столицата утре (16 май) с два луксозни автобуса, един найтлайнер и с три тира с техника, декори и костюми.

Танцьорите са готови за срещата си с любимата българска публика и обещават да ѝ подарят неповторими емоции с невиждано вълшебно танцово шоу.

Основателят на трупата, Майкъл Флетли, който държи рекорда за най-много направени стъпки в секунда в света (35 стъпки), и който рекорд сам подобрява през 1998 г. на 28 стъпки, никога не пропуска да сподели, че много харесва България и трупата му винаги е посрещана топло и възторжено тук.

Предстоящите спектакли на „Lord Of The Dance” у нас на 17, 18 и 19 май ще са част от актуалното им световно турне за 2024-та в неговата европейска част, с което трупата продължава бляскавото отбелязване на 25-ата година от основаването си.
 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес