Месиманията в САЩ достигна нови висоти

Приятелският мач между Аржентина и Ямайка, освен че потвърди силата на гаучосите (3:0), защото това беше техният 35-и пореден мач без загуба, доказа и неоспоримия факт, че Лионел Меси за много фенове е божество. 

Аржентинецът влезе от резервната скамейка и вкара два гола в края на мача, но двубоят беше белязан с екстазната фенска лудост, поради което армия от охрана трябваше да го пази постоянно. Въпреки цялото това внимание, те така и не успяха да предотвратят двете нахлувания на фенове, които се случиха по време на срещата. Двама фенове искаха да се докоснат, да се снимат, да прегърнат неподражаемия Меси. Снимките от Ню Джърси най-добре свидетелстват колко енергия е трябвало да вложат охранителите, за да не укротят двамата фенове, успели да се доближат до Меси.
Един фен се опита да снима аржентинеца и да си направи "селфи", но беше сграбчен от охраната, а друг, татуиран и без фланелка, изненада, за момент и изплаши Меси, приближавайки се отзад към него. Той държеше флумастер в ръката си и тъкмо в момента, в който взимаше автограф на гърба си, моментално бе проснат на терена от охраната. Няколко гарда скочиха върху него и го изведоха от терена.

Какъв ентусиазъм предизвика Меси, най-добре свидетелства ревът от трибуните при влизането му в игра. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят