Moko Solution се оправда с промените в "Милан" и "Левски" за отложения мач

Moko Solution, фирмата организатор на събитието "75 години Георги Аспарухов", разкри причината за втората провалена дата за приятелски мач. Първоначално "Левски" трябваше да се изправи срещу "Бока Хуниорс" на 19 август, но аржентинският гранд се отметна. В последствие "сините" договориха двубой с "Милан", но сега и "росонерите" обявиха, че няма да идват в София на 11 август, а среща може да има на по-късен етап.

"В момента преговаряме с двата клуба за нова дата - разкриха от Moko Solution. - До ден-два трябва да е ясна. Не е по наша вина тази промяна. Просто в "Милан" настъпиха промени в ръководството, а "Левски" смени треньора си. Мач ще има, но на друга дата."

На въпрос защо "Милан" ще играе с друг отбор на 11 август, от организаторите обявиха: "Съперникът е "Реал". Красноречиво е."

Остава енигма, защо и в случая с "Бока", и сега с "Милан", от Moko Solution не са се подсигурили със стабилен договор, който да не дава възможност да се стига до подобни крайности. Организаторите все пак уточниха, че феновете, които няма да могат да присъстват на третата дата, ще могат да върнат билетите.

 

Коментари

Задължително поле