Наталия Кобилкина: Готова съм за поне още 2 деца

Само месец и половина след като роди първата си рожба сексоложката Наталия Кобилкина заяви, че вече е готова да роди отново, и то поне два пъти.

В пост в профила си в Instagram, Наталия написа:

"Днес имам толкова щастлива вечер в топла прегръдка на сладкия ми син Филип. Той заспа на моите ръце след хранене, взех да чета великолепна книга на руски психолози за детското развитие (бъдете готови към нови интересни видеа) и пия чай от коприва:)) няма такова щастие! Готова съм ща още поне 2 деца:)) винаги съм била щастлива, но с Филип дойде райско блаженство и се чувствам по завършена като жена и съпруга. От сърце пращам моята енергия на всички жени, които искат да станат майки. И майчинство на нищо не пречи. Ставаш още по-красива и креативна, ако имаш правилен настрой".

Кобилкина стана майка на 27-ми февруари на малкия Филип, като въпреки желанието й да роди естествено, се е наложило да й направят цезарово сечение.

Бебето се е обърнало седалищно и тогава Кобилкина се е консултирала с астролози, които препоръчали датата и часа на операцията, за да бъде синът й артистичен и амбициозен.

Коментари

Задължително поле