„Need For Speed Heat“ или ода на уличните състезания в Маями

В ода на уличните състезания в Маями ще се превърне „Need For Speed Heat“. Автомобилният симулатор излиза на 8 ноември, а вече се приемат предварителни заявки от геймърите. Версията е под номер 24 в най-популярната състезателна игра на пазара „Need For Speed“. Първата излезе през 1994-та година.

"Нашите фенове пожелаха повече персонализиране по автомобилите и още предизвикателства във всеки аспект, така че ще им го осигурим", каза Райли Купър, креативен директор на "Ghost Games", разработваща "Need for Speed".

Първият трейлър на играта показва, че действието ще се развива в добре познатия измислен град Палм Сити, създаден по модел на действителния американски Маями. Фокусът се пада върху набавянето на пари от дневните състезания, но и върху нощните ъндърграунд гонки за репутация. И този път патрулиращи полицаи ще следят изкъсо случващото се в Палм Сити.

Геймърите ще управляват общо 41 различни автомобили, от които 29 от тях позволяват персонализиране. Патролиращите автомобили ще са три вида, а 9 модела ще са част от трафика в измисления град.

За първи път в "Need for Speed" ще има и електромобил. Става дума за хибрида "Polestar 1". Другите марки, които хващат окото са "BMW i8 Coupe", "Mercedes C63 AMG", "Chevy Corvette Grand Sport", "Mitsubishi Lancer Evolution X" и "Nissan GT-R".

Стандартната версия на „Need For Speed Heat“ е на цена от 139,90 лв., като при предварителна поръчка геймърите ще получат безплатно "Mitsubishi Evolution X". При заявка за "Deluxe Edition", подаръчният пакет е от три возила - "BMW i8 Coupe", "Chevrolet Corvette Grand Sport" и "Mercedes C63 AMG Coupe". По-скъпият пакет съдържа и ексклузивни дрехи и валута в играта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена