Николай Михайлов: И този сезон ще е тежко, заедно можем да оцелеем

„Ще се борим докрай, пистата е дълга”. Това заяви вратарят на Левски Николай Михайлов в специално интервю за клубната телевизия. „Аз като цяло не съм си тръгвал, имах ангажимент с националния отбор, просто имах по-дълга почивка, тренирах последните три седмици и съм готов за предизвикателствата през новия сезон. Имаше и добри неща, имаше и не чак толкова добри. Старши - треньорът направи анализ на добрите и лошите неща – за пореден път искам да благодаря на тези феноменални фенове, без които Левски няма да съществува“, започна той.

„Трябва да бъдем реалисти, ще бъде тежко и през този сезон, отново ще се борим да оцелее клубът. Всеки мач ще се борим за победа, но трябва да знаем и моментните си възможности, има много млади играчи. От много време тренирам с младите момчета под рамката, особено с Пацо, той е бъдещето, пожелавам му само да бъде здрав и много успехи за вбъдеще. Мога да пожелая само успех и да помогна на всички млади момчета в съблекалнята“.

„Аз мога само да се надявам, виждате, че селекцията е забавена, идват нови и нови футболисти, радостното е, че идва един мой колега и приятел Иван Горанов. Отпред на моменти сме безидейни и беззъби, но го отчитам на младостта в нападение. Пистата е дълга, ще бъде тежко, но аз мисля, че заедно можем да оцелеем“, завърши оптимистично Михайлов.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ