Отварят мобилна лаборатория на стадион "Георги Аспарухов"

Футболен клуб Левски официално обяви, че отваря мобилна лаборатория за антигенен или PCR тест с работно време днес до 19,45 часа днес, а утре и други ден (27 и 28 октомври) от 7,30 до 16 часа. Довечера „сините“ приемат Септември (Симитли) в осминафинал от турнира по футбол за Купата на България.

В съобщението на Левски се казва следното:

"Уважаеми привърженици, с цел максимално улеснение за Вас и спазване на мерките разпоредени от здравните власти, във вторник, 26 октомври, до касите пред Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, „ПФК Левски“ съвместно с медико-диагностична лаборатория “Мед-Диа” oтвoрят мобилна лаборатория зa антигенен или PCR тест срещу SARS - CoV-2.

В деня на срещата със „Септември“ (Симитли) от турнира за Купата на България мобилният пункт ще е c рaбoтнo врeмe 11:00-19:45 чaca, като времето за получаване на резултат от антигенен тест е 15 минути, а за PCR тест - 24 часа. Всеки един резултат ще може да бъде видян и свален от уеб страницата на лабораторията след въвеждане на персонални ID и парола, което ще бъде удостоверено и чрез получаване на “зелен сертификат” одобрен от Министерството на Здравеопазването. Цената на антигенен тест е 12 лева.

На 27 и 28 октомври мобилната лаборатория ще бъде на същото място в часовия интервал от 07:30 до 16:00 часа."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ