Плажен тенис на спортна площадка Sport Toto Beach в Бургас събира фенове този уикенд

Сет с предимство за феновете на Българския Спортен Тотализатор

Преди повече от месец, на Северният плаж, Българският спортен тотализатор откри специална спортна площадка с името SPORT TOTO BEACH BURGAS. Мястото бързо стана любимо на жителите и гостите на град Бургас и положи основите на концепцията за “връщане” на спорта на открито. Районът винаги е бил привлекателен за отдих и почивка, а сега идва ред те да бъдат съчетани с разнообразни спортни активности.

В края на юни, локацията беше избрана за провеждане на турнирът по плажен волейбол „Burgas Open“, а първият уикенд на август (07.08.-08.08.2021) е запазен за Международният турнир по плажен тенис “Burgas Open 2021”. Спортът все повече набира популярност в България: по инициатива от 2015 на група специалисти, спортисти и състезатели с практически опит учредиха на 01.11.2020 г.  Българската асоциация по плажен тенис. Интересното е, че спортът е микс между тенис, плажен волейбол и бадминтон, но има минимални изисквания за екипировка. Той е идеален за практикуване от хора на всякаква възраст, като единствените ограничения са високите температури и разбира се -  необходимостта от плажен терен. Това, обаче, не притеснява ентусиастите и броят на изкуствено - създадените плажни игрища непрекъснато расте: те “изникват” както под познатите ни закрити “балони”, така и сред урбанистичната джунгла. Това е поредното доказателство, че когато има желание - има и начин.  Международният турнир по плажен тенис “Burgas Open 2021” е част от официалния календар на БАПТ, съответно спечелените точки по време на състезанието, ще бъдат включени в ранкинг системата както на БАПТ, така и на IFBT. В турнирът ще вземат участие отбори от двама (жени или мъже), смесени двойки и ветерани мъже 50+. Температурите обещават да са високи, ето защо за комфорта на участниците ще бъдат осигурени напитки и кетъринг. Турнирът се провежда с любезното съдействие на Българският Спортен Тотализатор, като освен да се насладят на тенис надпреварата, феновете ще могат да изпробват късмета си и в специалния пункт на СПОРТ ТОТО, разположен също на Северния плаж в Бургас.

Стимулите на БСТ са изключително привлекателни: прогнозната стойност в играта Тото 2 6/49 се очаква да достигне 3 100 000 лв., а вече е и в ход новата рекламна кампания на Българския Спортен Тотализатор със специалното участие на футболната ни легенда Димитър Пенев. Очаквайте съвсем скоро и нови талони от моментните лотарийни игри на СПОРТ ТОТО, като повече информация за тях скоро ще е налична както на страницата ни www.toto.bg, така и в официалната ни Фейсбук страница.

Ако желаете наистина да извлечете максимума от залозите си в числовите и моментните лотарийни игри, не забравяйте и за текущата кампания на програмата за лоялни клиенти на БСТ Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб”. Тя ще продължи до 31.08.2021, а всеки събрани 10 бонус точки гарантират участие в жребия за 3 печалби от по 2000 лв., всяка и 4 печалби, всяка на стойност от по 1000 лв. Повече за условията, можете да откриете на action.toto.bg

При толкова много награди, без съмнение предимството е на страната на феновете на Българският Спортен Тотализатор! Можете да продължавате да играете, за да гарантирате своя успех!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото