Плевен очаква следващите тотомилионери

В разгара на лятото, на късметлийската дата 07.07., г-жа Невяна Великова - Директор приемателна мрежа на Български спортен тотализатор и г-н Владислав Монов - Управител на Търговски център- Плевен Панорама дадоха официален старт на новия пункт на Спорт Тото в града. „Освен, че 7 е любимо число на мнозина, обектът се намира на много удобна локация в МОЛ Плевен - Панорама и съвпада с друго радостно събитие: само преди по-малко от 10 дни, щастлив участник в тиражите на тотализатора именно от Плевен, успя да познае печелившата числова комбинация, която го нареди във вечната класация на тотомилионерите в България под номер 117! Сумата от 2 823 969, 95 лева е беше спечелена благодарение на един-единствен фиш на стойност 4.40 лв.“ – сподели пред присъстващите гости г-жа Великова.

А дали новият Тото пункт няма да донесе късмет на още някой жител или гост на красивия град, разположен в сърцето на България? Джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 вече почти е достигнал сумата от 2 350 000 лв., а фишовете чакат само да бъдат попълнени. В края на седмицата се задава и теглене на чисто нов лек автомобил, по случай финала на Европейското по футбол.  

А за феновете на футбола, EURO CAMP 2021 – Спорт Тото в парка зад музея “Земята и хората” ги очаква да проследят финалните двубои на първенството. Фестивалната зона събра десетки хиляди фенове за гледане на мачовете на открито в центъра на София, а спортният тотализатор бе двигател на много съпътстващи събития: турнирът по джаги на 2 маси и превърналият се в култова надпревара "бъбъл футбол", който вече е световен хит. Освен гости и зрители, хората в „кампа“ станаха и участници в игрите, както и в няколко футболните куиза, които се провеждаха в почивките между мачовете. Победителите, както и най-добрите след тях, получиха награди от Спорт Тото. Забавата така или иначе бе налице, а призовете от Тотализатора изненадаха приятно онези, които си ги заслужиха. Всички те успяха да видят Евро 2020 и по друг начин - като участници, а не само като наблюдатели пред телевизионния екран.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото