Празниците у дома с дигитални коледни бонуси от А1

Празничният период вече чука на вратата ни с обещание за заслужена почивка и моменти на радост. Студеното време ни приканва да се отпуснем в уюта на дома и да се отдадем на удоволствията в живота. Ако и вие сте от хората, които избягват шумните сбирки и предпочитат да се усамотят пред екрана с добър филм или предаване, имаме няколко идеи как да добавите още повече настроение у дома.

През декември забавление ще има за клиентите на А1, защото телеком операторът изненада всички свои клиенти с дигитални коледни подаръци. Частните абонати с мобилна услуга получават неограничени мегабайти на максимална скорост, а клиентите на ТВ услуги - достъп до всички канали от портфолиото на оператора. Еднократните бонуси са валидни до 31 декември и могат да се активират през платформата за самообслужване Моят А1 или нейната уеб версия на A1.bg.

Любителите на киното, спорта и хумора, които имат ТВ услуга от А1, могат да се възползват от разнообразно съдържание, включително спортните канали MAX Sport, филмовите HBO и Cinemax и много други.

В каналите на HBO и Cinemax ги очакват както актуални блокбъстъри, така и някои вечни класики. С над 100 филмови заглавия всеки месец, HBO предлага пъстър свят на забавлението, който няма да ни позволи да скучаем пред екраните в студените декемврийски дни.

Феновете на футбола пък могат да разпалят страстите с 20-ото Световно клубно първенство на FIFA по MAX Sport 1, което се провежда в Саудитска Арабия между 12 и 22 декември 2023 г.

Изненадите не свършват дотук. През декември всички абонати на мобилни услуги от А1 могат да използват бонус неограничени мегабайти, което прави по-лесно от всякога да се наслаждават на любимото си дигитално съдържание на своите мобилни устройства, където и да се намират. Ако желаят, могат да подарят своя бонус на свой близък, който има номер от мрежата на А1.

Всички подаръци, част от коледната кампания „Свързва ни доброто“ на А1, са жест на признателност към лоялните клиенти, но и призив да направим нещо добро за другите този месец. Телекомът дава възможност на своите потребители да се включат в общата кауза за по-добро детско здравеопазване. Всеки клиент с профил в Моят А1 може да направи дарение чрез Моят А1 до 31 декември в размер от 1 до 100 лева, а А1 ще удвои събраната сума и ще я дари за обновяване детско отделение в страната по проект „Светулка“ на фондация „За доброто“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии