Проблеми за бременната Вера от "Кланът"

Тео Роуз (актрисата, която изпълнява ролята на Вера във филма "Кланът"), която изживява красива любовна история с Ангел Дамян, е бременна в петия месец, но продължава професионалната си дейност и изнася концерти. Бременността обаче създава главоболия на изпълнителката, която преживя тежък момент на сцената и сподели в социалните мрежи от какво е пострадала, съобщи impact.ro. 
Тео Роуз има натоварен график, въпреки че има четири месеца до раждането. Освен изнесените концерти, изпълнителката снима и за сериала „Кланът” на Pro TV. На последното шоу певицата имаше неочаквана ситуация. Изпълнителката искаше да изглежда безупречно за феновете си, присъстващи на неин концерт. Тя носеше много вталена и лъскава черна рокля, а на краката си носеше чифт сребристи ботуши на много висок ток, но това се оказа лош избор, защото не се чувстваше никак комфортно и впоследствие е изстинала. 

„Това, че съм бременна, е едно, и преди са пели бременни. Това, че съм настинала и съм бременна е друго, бас държа, че и преди са пели така. Но не знам какво ми беше в главата, амбицирах се на едни токчета, стресираха ме, иде ми да ги ударя в земята. Толкова са неудобни, никога не съм носила нещо по-лошо" , обясни Тео Роуз в Instagram.

Тео Роуз наскоро призна, че се чувства много добре и е щастлива да продължи професионалната си дейност без проблеми. Изпълнителката разкри и как ще нарече малкото си момченце с Ангел Дамян, което ще се появи на бял свят през юни. Актрисата от сериала "Кланът" обяви, че едно от двете имена ще е Йоан, но разкри, че малкият ще се казва и Саша.

За брака с Ангел Дамян Тео Роуз каза, че не бърза да организира грандиозно събитие и подчерта, че гражданският брак е по-важен, за да може синът им да носи името на баща си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица